Kvinde, klæd dig på til efteråret anno 2018

Reklame

Annonce – Efteråret er snart over os, og det betyder, at det er tid til nye trends og farvenuancer i din garderobe. I denne artikel får du tips og tricks til, hvilke tendenser, mønstre og farver, som du skal gå efter dette efterår – også når det gælder tøj til de mindste.

Lag på lag

Dette efterår, er det mere end nogensinde før moderne at klæde sig i flere lag tøj. Det gælder ikke kun dine bluser og trøjer, men også dit overtøj. Dine jakker på gerne være oversize og i flotte prints og farver, så det giver et fedt spil, når de forskellige tekstiler stikker ud under hinanden. Bær eksempelvis en fed poncho i uld, over din grønne eller røde læderjakke.

De mange lag gør det ekstra nemt at holde varmen dette efterår. Lag-på-lag moden gør det også ekstra nemt at udfolde sin stil, og vise garderoben frem, så man ikke er tvunget til at bære den samme kedelige mørke ensfarvede frakke, hver evig eneste dag.

Farverigt efterår

Selvom det altid er lækkert at kunne bære de flotte varme og gyldne nuancer om efteråret, fordi de matcher træer, blade og vinterhumøret, så byder dette efterår altså på flere farvetendenser.

Dette efterår skal man nemlig ikke være bange for at klæde sig i stærke farver som grøn, gul, rød og lilla. Farverne må gerne være de klare kontrastfarver, og ikke nødvendigvis pasteller eller bordeaux- og army-nuancer. Vigtigst ved sæsonens tendens er dog at være modig nok, til at blande de forskellige farver i sit outfit – gerne i et lag-på-lag-look.

Er du ikke helt tryg ved de ekstreme farver, så kan du springe ud i efteråret i en lilla kjole, skjorte eller buks, gerne i en tone som minder om lavendel. Denne farve er nemlig en af de hotteste dette efterår. Er du modig, mixer du denne tone med en flot og dyb armygrøn, enten i form af en jakke eller et par jeans. Få inspiration og køb din sæsons kjoler hos Haus Frau, som med sikkerhed har noget for hver en smag.

90’erne er stadig in

Som det har været i et par sæsoner, er 1990’erne stadig in, hvad angår mode. Hvad end de er lavtaljede eller mere højtaljede, som mom jeans, så holder de lyse denim jeans stadig.

Hvis du går efter 90’er looket, så er et god tip at holde dig til én stilart. Hold dig helst fra looks, som minder al for meget om Beverly Hills 192010. Det vil sige, ingen korte lyserøde bomulds croptops – det hører sommeren til.

Her i dette efterår, skal du enten gå efter det mere elegante look med skulderpuder og skarpe lilla nuancer og gerne med guldmønstre på nederdelen.

Er din stil mere til den sporty side, kan du gå efter et grungy 90’er look med dynejakke, glitter, glimmer, lak og neon. Mange danske webshops er helt med på denne tendens, og er du heldig, kan du måske finde en fed rabatkode til dit næste køb, på Cupoconcept. Her kan du nemlig også finde rabatkoder til engelske ASOS, som altid er med på de lidt mere vilde og edgy modetendenser.

Bløde øko-bleer

Skal dit lille vidunder af en baby være med på moden, og det skal den da, så er det på med stofbleen. Stofbleen var oprindeligt en opfindelse forud for den moderne engangsble. Ved brug af en stofbleer i øko- og genbrugsmateriale fra MiniE, sparer du miljøet for mange tons papir, som årligt bliver smidt direkte i skraldespanden, efter få timers brug.

Stofbleer er meget nemmere at bruge, end de var før i tiden. De er nemme at rengøre, fordi der bruges et lille indlæg til engangsbrug, hver gang du skifter din solstråle.

Bedste af det hele er, at du med stofbleer kan sætte lige nøjagtigt DIT præg på babynumsens beklædning. Bleerne fås blandt andet i fede trendy efterårsnuancer, i lækkert og superblødt materiale eller med søde prints af striber, blomster eller skyer.