Opgrader sommergarderoben

Garderobe

Sommeren er over os, og det betyder, at garderoben skal opdateres, så den passer til årstiden. Der er mange ting, der skal være en del af garderoben af sommeren, og nogle af de ting, der skal være en del af den, kan genbruges fra de tidligere og koldere årstider. Den danske sommer er nemlig ikke til at regne med. Vejret i den danske sommer er utrolig ustadigt. Den ene dag kan der være høj solskin og femogtyve grader, imens der den anden dag kan være store mængder af regn og kun tolv grader udenfor. Den danske sommergarderobe skal derfor bestå af lidt af hvert, og i denne artikel giver vi dig et par gode tips til, hvad den helt præcis skal indeholde.

Løst og behageligt

Hvis den danske sommer viser sig fra sin gode side, er den danske sommer ganske varm. Derfor gælder det om at have noget løst og behageligt tøj til at ligge i garderoben. Med sådan noget tøj kan du være sikker på, at det lufter lidt engang imellem, når varmen rammer. Så længe tøjet er løst, kan det næsten være lige meget, om der er tale om lange bukser og en langærmet trøje, eller om der er tale om stroptrøjer og shorts. Selvfølgelig er det køligst med mindst muligt tøj, men er man ikke til så lidt tøj som muligt, er der også andre behagelige løsninger.

Badetøjet skal være i orden

Når det er sommer, skal der selvfølgelig også bades. Danskerne strømmer til stranden med det samme, at vejret bliver bare en lille smule godt. Derfor er det nødvendigt at have badetøjet i orden. Sørg for at have mere end én bikini eller ét par badeshorts. Hvis det skulle vise sig, at sommeren gav os mere end én god sommerdag i træk, skal der være plads til, at man har noget at bytte rundt med.

Vær ikke bange for at sætte kulør på badetøjet – det får det kun til at se mere sommerligt ud, og hvem bliver ikke glad af at se på lidt farve?

Flere forskellige par sko

Om sommeren er det ikke noget kun at have et par sko i garderoben. Selvfølgelig skal du have dig et par klipklapper eller sandaler til de varme dage, men udover det er et par sneakers eller andre lukkede sko også praktiske til de lidt køligere sommerdage. Et sidste par sko, der kan være ganske gavnlige, er et par gummistøvler. Disse er særligt gavnlige, hvis du skulle have planer om at tage en tur på festival.

Tilbehøret må ikke glemmes

Tøj og sko er vigtige, men glem ikke tilbehøret. Sådan noget som solbriller og hatte er uundværlige om sommeren. Begge dele kan nemlig være med til at skærme for solen, hvilket kan blive nødvendigt, da den danske sommersol kan være ganske stærk. Find dem her, hvis det er en hat, du leder efter. Uanset om det er solbriller eller en hat, du gerne vil have på, kan du foruden den praktiske egenskab være sikker på, at det sætter prikken over i’et, når det kommer til sommeroutfittet.