Mød vores nyeste APPETIZE-blogger

Interview Christina Svendsen | Foto Louise Dybbro

Vi er stolte af at kunne præsentere endnu en dygtig blogger på vores APPETIZE-team, nemlig Kathrine Skovsgaard, der er iværksætter og efterhånden har sat sit aftryk på rigtig mange nye tiltag i Aalborg. Hun startede sin første virksomhed i 2012, Events by Skovsgaard. Siden da har hun startet Aalborg Pride, AaMAZE festivalen, Byens Rum, Iværksættermødet, BoxTown og Iværksætterboxen.

Det er ikke nogen underdrivelse at kalde Kathrine for serieiværksætter, da hun konstant sætter noget i gang. Hun kalder dog sig selv for blikfanger:

– I stedet for direktør eller eventmanager, bruger jeg termen Blikfanger – fordi det er det, jeg laver. Jeg fanger blikke. Gennem events, kreativ kommunikation, skøre og til tider provokerende tiltag.

Hvad er din baggrund?

– Jeg har rødder i Dronninglund og er uddannet i modeverdenen i Hamburg, hvor jeg boede i næsten 5 år. Idag har jeg virksomheden By Skovsgaard ApS – med agentur, eventfirma og konsulentafdeling.

Hvad kan man forvente af din blog?

– Ærlige ord – mine tanker og overvejelser – måske til tider kritiske og refleksive tanker. Indsigt i mine nyeste projekter og et blik bag kulissen. Man kan læse om kaos bag firstmoving initiativer, til den dybe ro jeg finder i bl.a yoga, mindfulness, rejser mm.

Du kan læse første indlæg fra Kathrine på tirsdag og ellers kan du møde hende, hvor det sker rundt omkring i Aalborg og resten af Nordjylland. Den 30. august bliver festivalen AaMaze afholdt for femte gang, denne gang i BoxTown ved Spritfabrikken i Aalborg. Vi er glade for, at hun har lyst til at være blogger hos os og dele nogle af sine tanker, så vi får et blik ind i troldmandens værksted.