Ægte julestemning til jul i Zoo

REKLAME I AALBORG ZOO

Annonce –

Siden sidst i september har alle i Aalborg Zoo så småt været i julestemning, da der pyntes op for fuld tryk i hele haven for at blive klar til den 13. november, hvor Jul i Zoo åbner. Der pyntes med alverdens former for lys, og satsningen er endnu større end sidste år, hvor 85.000 gæster valgte at tage på magisk lysvandring i den gamle have midt i Aalborg. Zoo er åben om dagen som sædvanligt kl. 10-15, hvorefter dørene lukkes i en time, mens der gøres klar til jul i zoo. Kl. 16-20.30 er dørene åbne igen, og haven oser af jul og hygge

Ambitionerne med Jul i Zoo er større end sidste år, og håbet er at kunne tiltrække gæster fra andre dele af landet, som bare MÅ opleve den særlige stemning og hygge for alle generationer. Gæsterne kan glæde sig til ægte julestemning i unikke omgivelser, når lyset tændes i vintermørket. Den magiske lysvandring gennem den smukt julepyntede have giver en helt ny og anderledes oplevelse af dyrene og Zoo i mørket.

På turen gennem Zoo møder gæsterne blandt andet poetiske lyslandskaber med eksotiske lysdyr, kulørt afrikansk julestemning, et eventyrligt tropeland og nostalgisk julehygge i Danmarks måske eneste underjordiske julebutik.

I år kommer Røde Kors som noget nyt med en pop-up juleshop, hvor man kan købe genbrugsjule- og kalendergaver og Røde Kors fortæller om deres vigtige arbejde rundt om i verden.

Mød Danmarks bagekone nr. 1

En anden stor nyhed er også, at Danmarks bagekone nr. 1, Mette Blomsterberg, kommer til Jul i Zoo og spreder juleglæde. Du kan møde hende personligt den 26. november, 3., 10. og 17. december, alle dage kl. 17 og 18.30, når hun gæster Zoofari-Scenen. Her vil Mette Blomsterberg blandt andet fortælle om sine egne juletraditioner og hvad julen betyder for hende. Har du et spørgsmål, vil hun med glæde svare på det og hun deler gerne ud af sine mange gode råd.

Den 17. oktober udkommer Mettes sprit nye julebog MIN JUL, som du selvfølgelig kan købe med hjem i et personligt signeret eksemplar.

Jul i Zoo åbner fredag den 13. november, og i hele åbningsperioden kan du som en del af den magiske lysvandring gennem haven også besøge Mette Blomsterbergs julehytte. Her kan du opleve Mettes helt personlige juleunivers, som hun selv har pyntet op. Du kan købe et udvalg af hendes gode bagegrej, og få en opskrift på julegodter med dig hjem som et dejligt juleminde.

Glæd dig til julegodter

Du kan naturligvis også købe mad og julegodter i Zoos spisesteder. I Orangeriet, rundt om i boder og i ZooShoppen kan du lade dig friste af lækre og søde julesager, og på Skovbakken serverer vi en lækker julebuffet med hyggelige retter til både børn og voksne (Pris voksne 175,- børn under 12 år 100,-)

Julebuffeten serveres to gange hver aften og du kan booke bord til kl. 17 eller kl. 18.30 på skovbakken@aalborgzoo.dk
 og tlf. 9630 0086.

I løbet af november og december vil der desuden være en lang række arrangementer og events, der fejrer julen.

Se åbningstider og programmet for særlige arrangementer på www.aalborgzoo.dk.

Entré til Jul i Zoo:

Voksne kr. 125,-
Børn (3 – 11 år) kr. 75,-
Årskortholdere har fri entré