Hvem vinder BAND BATTLE 2019?

Tekst redaktionen | Foto presse

Tilmeldingen til BAND BATTLE 2019 er startet, for det er snart tid til kåre Årets Nordjyske Band 2019 og Årets Nordjyske Songwriter.

Der er deadline 15. januar 2019. For bands og singer/songwriter som allerede har en indspilning kan man ansøge online herBands og Songwritere der ikke har lyttemateriale de kan sende ind kan tilmelde sig til de indledende runder som holdes rundt i regionen i bl.a. Bælum og Aalborg.

Et udvalg lytter de indkomne ansøgninger igennem og vælger 12 bands ud som sammen med de 3 vindere fra de indledende runde kæmper om 6 finalepladser. I Songwriter Battle kommer 10 singer/songwriters til at kæmpe om 2 finalepladser. Dommerne til Band Battle bliver igen i år professionelle branchefolk fra festivaler, spillesteder, pressen, bookingbureauer mm.

Der vil i løbet af marts og april afholdes fem semifinaler.
Semifinalerne for bands finder sted på Skråen d. 30. marts, d. 5. april og d. 19. april.
Semifinalerne for songwritere finder sted på Skråen d. 3. april og d. 24. april.

Dette ender i den helt store Band Battle-finale for finalister i begge kategorier på Skråen lørdag den 11. maj, hvor Årets Nordjyske Band 2019 og Årets Nordjyske Songwriter 2019 bliver kåret.

BEMÆRK: Det er kun band/solister fra Nordjylland, der kan deltage.

Sidste års vindere

Hvorfor Band Battle?

Udover at være med i kapløbet om at blive året Nordjyske Band eller Årets Nordjyske Songwriter er Band Battle også Nordjyllands største mulighed for at blive ”opdaget”.

Skråen, Skovrock, Fredags Fest og landsdelens andre spillesteder og festivaler har tradition for at booke flere af de bedste Band Battle bands og singer/songwriters til kommende koncerter.

Hertil kommer de tusindvis af gæster, der oplever deltagerne ved indledende runder, semifinaler, finalen og derefter rundt omkring på spillesteder og festivaler.

Band Battle er et fremragende udstillingsvindue for nordjyske bands og singer/songwriters 2019.