Kom til hårdtslående julestævne på Studenterhuset

Tekst Pressemeddelse | foto Nicolas Cho Meier

Foto fra sidste års julestævne (foto: Nicolas Cho Meier)

Traditionen tro er Lindholm Bokseklub og AK Jyden igen i år gået sammen om at arrangere og afholde julestævne på Studenterhuset i Aalborg.

Den seneste tid har man knoklet for at sammensætte et kampprogram, hvor fokus har været på nordjysk deltagelse. Dette er der nu kommet 9 kampe ud af.

Både Lindholm Bokseklub og AK Jyden er med i det nordjyske boksefællesskab ”Boxing Team Nordjylland”, som består af et samarbejde mellem 9 nordjyske bokseklubber. Bortset fra 3 boksere fra henholdsvis Randers AC og BK Limfjorden, så repræsenterer de øvrige boksere til stævnet ”Boxing Team Nordjylland”.

Rift om kampbokserne

Oprindeligt ønskede de arrangerende klubber at stille med et ”hjemmehold” bestående af boksere fra Lindholm Bokseklub og AK Jyden, men på grund af vanskeligheder med at finde boksere ”udefra” til stævnet, har man i stedet valgt at matche bokserne fra klubberne mod hinanden i flere af kampene.

– Vi ville gerne have stået med en stærk langside af boksere fra Lindholm Bokseklub og AK Jyden, som skulle møde boksere fra den øvrige del af landet. Men grundet de mange stævner, box cups og mesterskaber, der afholdes side om side med vores julestævne, så har der i hele landet været rift om kampbokserne. Vi sadlede derfor om, og satsede i stedet på et stævne med overvejende nordjysk deltagelse. Dette er lykkedes, og nu venter der et brag af lokalopgør, hvor både sejren, æren og især håneretten er på spil. Vi kan med sikkerhed garantere et stævne med gode og spændende kampe, hvor publikummet kommer op ad stolene, fortæller René Sørensen, der er formand for Lindholm Bokseklub.

3 af stævnets boksere var desuden repræsenteret ved DM i Holstebro for et par uger siden. Heriblandt Mathias Høyer Christensen fra Lindholm Bokseklub og Noor Ahmed fra BK Pugilist, som skal møde hinanden til julestævnet. Herudover deltog Malik Jabr fra AK Jyden også til DM. Til julestævnet skal han møde William Boudigaard fra BK Limfjorden.

Studenterhuset på Gammeltorv danner ramme om stævnet, som afholdes fredag den 14. december 2018 kl. 19.00 (dørene åbner kl. 18.00).

Der er indvejning og lægetjek fra kl. 17.30.

Du kan se kampprogrammet her.