Forberedelse til den store fest

Reklame

Annonce – Det kan være svært at gøre klar til en stor fest for mange mennesker. Så i denne artikel vil vi komme med en guide til, hvordan du får en succesfuld stor, hvad enten til det er en barnedåb, konfirmation, bryllup mv.

Udsend personlige invitationer

Det første du skal gøre, når skal invitere til fest, er at udsende en invitation. Du skal overveje meget nøje, hvordan du skriver din invitation, og hvilket design som din invitation har. Hvis du ønsker en fest med dans og vildskab skal din invitation også bære præg af det. Hvis du omvendt ønsker en formel fest, er det det der skal afspejles i invitationen.

For at din fest bliver som du gerne vil have den, er det vigtigt at folk ved hvilken slags fest, de kan forvente. Ved at lave en speciel dresscode lede gæsterne hen på, hvilken fest du inviterer til.

Design dine personlige invitationer og forbered dine gæster på et brag af en fest.

Bordplan er et must

En bordplan er et utroligt vigtigt ting at planlægge før den store fest. Når man både blander, familie og venner, vil der være mange der ikke kender hinanden. Det er svært at holde en fest, hvis folk ikke er tilpasse og kan snakke med folk.

Det er derfor en god ide at blande folk på kryds og tværs. Dog skal du have gjort dig nogle overvejelser om, hvem der ville passe godt sammen, fordi der er ikke noget værre at sidde ved siden af en, man slet ikke klinger med.

Cocktail bar er vejen til succes

Cocktails vil altid pifte en stemning op, så derfor vil det være en god ide at servere mange af dem. En god cocktail vil virkelig få din fest til at fremstå unik, fordi hvem elsker ikke en god cocktail?

For at du ikke skal lave alle cocktailene selv, kan du med fordel hyre nogle bartendere, som vil kunne servere cocktails hele aftenen på højtryk.

Det kan være en god ide at vælge 5 cocktail ud, som du vil servere hele aftenen. Det giver folk valgmuligheder, og det vil gæsterne kun synes er fedt.

Der kan ikke komme for lidt pynt

Pynt har en kæmpestor indflydelse på stemningen til din fest. Den rette pynt vil virkelig kunne fremskynde den festlige stemning. Der er en masse hjemmesider på nettet, hvor du kan bestille billig pynt. Du kan også finde rabatkoder på Cupoconcept.dk, så vil du kunne spare yderligere penge på pynten.

Det ville være en god ide at finde et tema igennem alt din pynt, så du skaber en råd tråd i gennem aftenen.

Er du vært – Pift dit look op

Hvis du er vært, skal du da også sørge for at du ser brandgodt ud. Så køb noget lækkert tøj til anledningen, da det er dig festen skal handle om. Et tip er at vælge beklædning, der skiller sig lidt ud. Det kan være du vælger en stærk farve eller noget tøj, der har nogle unikke detaljer. På den måde ligger folk mærke til dig, og du er sikker på, at der ikke er folk, der kommer med det samme outfit.

Du kan også med fordel tjekke The Hair Lust ud, som har de lækreste produkter, som får dit hår til at sidde lige i skabet på denne specielle dag.