En passion for produktudvikling

EN MAND OG HANS PASSION | KRISTOFFER GLERUP

Fotograf Johny Kristensen

Kristoffer Glerup er manden, der gentænkte sækkestolen, da han startede SACKit i 2012. Han skabte et møbel, der var ergonomisk og stilfuldt, og folk var vilde med det. Derudover fik han dem produceret i et materiale, så de kan bruges både inde og ude. Efter kun seks år havde han og SACKit indtaget markedet i hele 28 lande. I dag tilbyder SACKit livsstilsprodukter til stuen, terrassen, børneværelset, ferien, stranden og også til hunden – kort sagt til det moderne, aktive liv. Bindeleddet mellem produkterne er, at de er mobile, let transportable og af en kvalitet, som kan holde i årevis.

HVAD ER DIN PASSION?

– Nytænkning & produktudvikling.

HVORFOR ER DET DIN PASSION?

– Jeg elsker at udvikle nye produkter og se produkter ”live”, der har været undervejs i flere år. Det er en rigtig fed følelse, når noget lykkedes – Det er også optur at se vores SACkit produkter i det virkelige liv, når personer kommer løbende med vores høretelefoner, eller se mennesker bruge vores møbler i hverdagen.

HVAD ER DET BEDSTE VED DIN PASSION?

– Det bedste er klart, når man kan slippe fantasien løs, lege med forskellige ideer og se dem blive til virkelighed. Den følelse, når nogen ser ens produkt, genkender det og siger; ’se det har du lavet’, for eksempel ens børn.

HVAD ER DET VÆRSTE VED DET?

– Ulemperne må være, at det kan være svært at lade være med at tænke på arbejdet hele tiden. Jeg kan vågne om natten med en ide til et nyt produkt eller en forbedring af et eksisterende produkt, så må jeg straks have skrevet det ned i en note i telefonen. Eller jeg kan virke fraværende, når jeg har en samtale med en person, fordi der hele tiden er rigtig meget der ”rumsterer” i knolden.

HVOR MANGE TIMER OM UGEN BRUGER DU PÅ DIN PASSION?

– Uha, den er lidt farlig. Jeg er bange for det næsten er 24/7….

ER DET EN PASSION FOR ALLE?

– Den er for alle, der aldrig giver op!

SJOV FAKTA OMKRING DIN PASSION:

– Jeg var engang så ivrig for at se/hente en ny prototype på et nyt produkt, at jeg glemte hunden på kontoret. Sorry, Mette!!

Fakta

Navn Kristoffer Glerup

Alder 44 år

Job Stifter SACKit, salg, produktudvikling og designer

Civilstatus Kæreste med Mette

Børn Mathias 22 år, Victor 18 år, Viktoria 12 år, Frederik 10 år, Mathilde 1 år og min bonusdatter Alberte 9 år

Yndlingscitat ”Rolig, mand! Der er altid mere at miste“ – Dan Turéll