En passion for bæredygtig business

En mand og hans passion | Thomas Thomsen

Foto: Johny Kristensen - www.johnykristensen.dk

Thomas er en farverig livsnyder. Der har stået alt fra kommuneassistent, kundechef og kreativ direktør på visitkortet. Han er en af de få i Danmark, der har taget en masteruddannelse uden først at have en bachelor. Han mener, det er en pligt, at vi deltager aktivt i det fantastiske demokrati, vi har bygget vores velfærdssamfund på. Han har forsøgt sig i politik og deler gerne ud af viden og erfaringer gennem foredrag og bestyrelsesarbejde. Værdierne er ordentlighed, hjælpsomhed og ansvarlighed. Han elsker at opbygge netværk og pleje relationer – gerne på en af Aalborgs mange gode restauranter

Hvad er din passion?

– Min passion er bæredygtig business. Jeg vil rigtig gerne bevise, at de to begreber kan gå hånd i hånd.

Hvorfor er det din passion?

– Jeg vil gerne være med til at gøre en forskel. Jeg elsker at udvikle og skabe noget. For mig er det en udfordring at vise verden, at det er muligt, at skabe en virksomhed med en sund økonomi, der ikke belaster vores klima.

Hvad er det bedste ved din passion?

– At vi er i gang med at finde svarene på den udfordring, at det grundlæggende går rigtig godt i verden. Velstanden stiger og vi løfter flere og flere ud af fattigdom. Den øgede velstand betyder desværre, at vi forbruger flere ressourcer end kloden stiller til rådighed. Vi skal redefinere vores værdier. Vi skal finde nye måder at gøre tingene på. Vi skal være innovative.

Hvad er det værste ved det?

– At tiden er knap.

Hvor mange timer om ugen bruger du på din passion?

– Jeg tæller ikke den tid, jeg bruger på min passion i timer, jeg tæller den i oplevelser. Og dem er der mange af.

Er det en passion for alle?

– Hvis det ikke allerede er sket, er jeg sikker på, at bæredygtig business er på dagsordene i alle bestyrelseslokale om få år. Det skylder vi de kommende generationer.

Sjov fakta om din passion:

Vi kan genbruge langt mere af vores affald, end vi gør i dag. Hos Better World Fashion bliver aflagte skindjakker, brugte plastikflasker, genanvendt metal og farfars gamle seler for eksempel til verdens meste bæredygtige forklæde.

Navn Thomas Thomsen
Alder 47 år
Job Partner og direktør i Better World Fashion
Civilstatus Single
Børn Ikke endnu
Citat Hvis du altid går i andres fodspor kommer du aldrig foran