En hyldest til Grønland

Tekst Redaktionen | Foto Kofoeds Skole

Den 20. november inviterer Kofoeds Skole indenfor til et intimt og unikt modeshow. Her kan man se traditionel grønlandsk design, der kombineres med moderne grønlandsk og dansk design.

Grønland og grønlænderne har meget at byde på, og som Kofoeds Skole selv formulerer det, så er de “mennesker med mere”. Modeshowet den 20. november er en hyldest til alt det smukke, der hører til landet.

Publikum kan glæde sig til blandt andet goodiebags med overraskelser og kokken Lars Jeppesen, der serverer moderne grønlandsk mad, der kan betegnes som street food med et twist.

Det er rådmand Mai-Britt Iversen, der står bag arrangementet som initiativtager og medarrangør. Hun og byrådsmedlem Vibeke Gamst vil også være at finde i modeshowet, hvor de vil gå model blandt Kofoeds Skoles elever. Aalborgs borgmester deltager også som publikum.

Aftenens konferencier er skuespiller Flemming Jensen, som mange måske kan genkende som nisse Lunte fra den elskede julekalender Nissebanden på Grønland.

Fakta om Kofoeds Skole

Kofoeds Skole i Aalborg er en underafdeling til Kofoeds Skole på Amager i København, der ligeledes har en afdeling i Aarhus og Nuuk. I modsætning til afdelinger, så kommer der primært grønlandske elever i den aalborgensiske, der ligger i baghuset i Ågade 23 centralt i Aalborg.

På Kofoeds Skole i Aalborg tilbyder de et aktivt, udviklende og alkoholfrit socialt netværk for alle ledige og socialt udsatte mennesker, som vil være med i et fællesskab, hvor der er plads til alle. Rummelighed er nøgleordet. Formålet er at skabe integration og inklusion for de grønlændere, som savner et positivt netværk.

På skolen kommer elever, frivillige, praktikanter og medarbejdere, som er sammen om at skabe et fællesskab gennem værkstedsarbejde, undervisning, fællesspisning og rådgivning.

Laila Betina Jensen teamleder hos Kofoeds Skole i Aalborg.

Se mere på menneskermedmere.dk/aalborg/

Det koster 150 kr. (mobile pay: 93852) at være med til denne spændende aften, hvor man kan blive meget klogere på grønlandsk kultur og samtidig være med til at støtte Kofoeds Skoles arbejde.

Tilmelding kan ske på tlf. 41733060 eller på mail: lailaj@kofoedsskole.dk