Eksklusivt tøj og god service gør forskellen

Reklame | Skatka Modelækkerier

Reklame

Kunderne kører gerne langt for et besøg hos modebutikken Skatka Modelækkerier, der ligger syd for Aabybro i Jammerbugt Kommune. Forretningen ligger smukt ud til åbne marker, og når man kommer indenfor, er der fyldt med stilfuldt og eksklusivt tøj, samt sko og tasker, der er nøje udvalgt af indehaver Jane Skatka og hendes dygtige medarbejdere.

Tøjbutikken Skatka Modelækkerier er et sandt overflødighedshorn for den voksne kvinde, der holder af lækkert tøj, som skiller sig ud fra mængden. Her er ingen gadevarer og tøj fra tidligere sæsoner, og når det unikke udvalg af eksklusivt modetøj bliver kombineret med nærværende og personlig betjening, så rejser de loyale kunder gerne langt. Ofte kender de ansatte dem så godt, at de ved, hvad der allerede hænger hjemme i klædeskabet, og derfor kan hjælpe med at bygge videre på garderoben.

Butikkens DNA skal kunne mærkes – også online

Kunderne havde efterspurgt en webshop i mange år, men indehaver Jane Skatka var tilbageholdende, for den personlige betjening er noget af det, der betyder mest for hende og de andre medarbejdere hos Skatka Modelækkerier. Derfor var det vigtigt, at man kunne genkende butikkens DNA, selvom det nu var på nettet. Det tog tid at finde den rigtige løsning, men da webshoppen gik i luften, og kunderne tog godt imod den, kunne Jane mærke, at det var den helt rigtige beslutning.

– Vi gør alt, hvad vi kan, for at give samme personlige service på webshoppen, som i butikken. Den tilbagemelding, vi har fået, giver mig ro i maven om, at missionen er lykkedes. For eksempel var der en kunde, der skrev; ’Jeg bestilte i går, og allerede i dag modtog jeg den fineste kjole, sammen med en håndskrevet hilsen og jeres lækre chokolade. I har samme fine stil og giver god service som i butikken. Det er dejligt at kunne mærke jer, også her’. Den slags beskeder gør mig virkelig stolt og glad, fortæller Jane.

Hos Skatka Modelækkerier sælger de dametøj i størrelse 34- 50. Alle ansatte i butikken er voksne kvinder, som elsker deres arbejde, og sætter en ære i at give en ærlig og kompetent betjening og vejledning hver eneste gang, der kommer en kunde ind ad døren.

Jane og de øvrige medarbejdere viser selv tøjet frem på webshoppen og de sociale medier.
– Det er vigtigt, at vi selv er modeller, fordi kunderne ofte kender os SÅ godt, at de ved, at når Helle eller Jane eller andre kan bruge den og den, så er den også god til mig. Vi er alle sammen forskellige i højde og drøjde – og vi vil påstå, at vi kan klæde alle smart og sejt på, fortæller Jane.

Tøjet til jule- og nytårsfesten

Hvad enten du besøger Skatka Modelækkeriers butik eller webshop, er der masser at vælge imellem – også hvis du mangler det helt rigtige til julefrokosten eller nytårsfesten. Lad dig inspirere på siderne her i magasinet, hvor Jane viser hendes bud på festtøjet til de kommende højtider. Og besøger du butikken, er Jane og hendes medarbejdere altid klar til at hjælpe med kærlig og ærlig vejledning, så du får det helt rigtige sæt med hjem. Et sæt, hvor du føler dig godt tilpas og som den allerbedste udgave af dig selv.

SKATKA MODELÆKKERIER

Rimmensvej 2
9440 Aabybro
TLF 98 12 14 16

Instagram: @skatkamode.dk

Facebook: @skatkamode

Webshop: skatkamode.dk