Et eventyr fra Nordpolen

REKLAME | AALBORG ZOO

Reklame

I år er jul i zoo intet mindre end eventyrlig! Aalborg Zoo slog dørene op for dette års strålende juleunivers blandt havens mange dyr den 18. november, og oplevelsen er vildere, større og smukkere end nogensinde før.

Haven er forvandlet med ny og anderledes lyssætning, glitrende frostlandskaber og søde snemænd. På vejen gennem zoo kan man hilse på små hjælpenisser, og de levende rensdyr, der går på tur i ny og næ. Man kan møde selveste den smukke og venlige Snedronning eller se gøgl og løjer, når Elnis er ude på ballade.

Verdens rareste Julemand er flyttet ind i et nyt, eventyrligt juleunivers på Zoofari-Scenen. Her kan børnene få et kram og en hyggelig snak om sine største juleønsker, få taget billeder til årets julekort og aflevere deres ønskeseddel i Julemandens store postkasse. Hvis der er brug for hjælp til at skrive sine hemmelige ønsker, står Julemandens hjælpere, nisserne, klar til at give en hånd.

I det store indendørs juletorv midt i Zoo finder man smagsoplevelser, både vådt og tørt, fra lokale ildsjæle. Det er måske her, man finder den unikke værtindegave, og bliver inspireret til julemiddagen, mens man får en god snak med de spændende producenter af alt fra oste og søde sager til glögg, gin, vin og specialøl.

I år lancerer Aalborg Zoo for første gang deres hele egen julekalender – ”Peter & den magiske dør”. Peter Mygind har hovedrollen, og han forvilder sig i sin største julestress ind i Aalborg Zoo, hvor han heldigvis møder dyrepasser Katrine, som har den helt rigtige kur mod julens stress og jag: Et ophold blandt alle Zoos fantastisk dyr. Fra d. 1.-24. december kan julekalenderen opleves på Aalborg Zoos Facebook og You-Tube-kanal.