De Syngende Træer i Kildeparken

tekst Christina Svendsen | Foto AKKC

Kulturen findes i alle afkroge i Aalborg. Selv i Kildeparken hvor træerne synger, som et minde om alle de dygtige musikere, der har været på scenen i Aalborg Kongres & Kultur Center.

Der er nu mere end 90 internationale stjerner, der har plantet et træ i Kildeparken, efter de har spillet koncert i Aalborg Kongres & Kultur Center.

De Syngende Træer skal ses

Den finurlige attraktion har de også fået øjnene op for i udlandet, for De Syngende Træer er kommet på en eksklusiv liste over 20 must-see turist-steder i Danmark hos rejsemediet Culture Trip, der har 3 globale kontorer i London, New York og Tel Aviv samt 140 lokale redaktører over hele verden. Deres hjemmeside besøges af 7 millioner månedligt, og på de sociale medier er de alle steder bl.a. på Facebook med 2,8 mio. følgere, Twitter 120.000 følgere, Pinterest 80.000 følgere og Instagram 95.000 følgere. I deres arkiver kan man læse sig igennem 41.000 artikler om se- og oplevelsesværdige steder overalt i verden.

De Syngende Træer er dog ikke den eneste aalborgensiske attraktion, for Lindholm Høje er også med på listen, sammen med andre nationale steder som Tivoli, Louisiana, Aros, Christiansborg, Amalienborg Slot, Kronborg Slot, Jægersborg Dyrehave, Egeskov Slot, Maritime Museum, Nyhavn, Frederiksborg Slot, Legoland, Den Fynske Landsby, Vikingeskibsmuseet, Rundetårn, Roskilde Domkirke, Skagen og Møns Klint.

Se Culture Trips beskrivelse her 20 Unmissable Attractions in Denmark.

Se listen over alle de stjerner, der har plantet træ HER.