Blog: How to wear a SLIP DRESS in 5 ways…..

Tekst Pernille Thulin | Foto Presse

Jeg prædiker altid om hvordan man skal sikre sig, at man kan bruge sit tøj til forskellige anledninger. I dag er ingen undtagelse 🙂

Jeg har her lavet 5 sæt, som alle tager udgangspunkt i en klassisk slip dress. Den kan bruges på utallige måder, altså mange flere end her vist. Der er taget udgangspunkt i årstiden, og jeg fik lige lyst til at lave en all black i dag 🙂

Her er kjolen stylet på en lidt rocket måde. En rå t-shirt, som gerne må være lidt oversize og evt. med opsmøget ærmer, under kjole, et par støvler med nitter og så nogle smykker med lidt kant. Et ideelt look til feks. koncert.

En tætsiddende, tynd strik med en lille turtle neck som kan bruges både under og over kjolen. En snørre støvle og lidt grovere creoler. Et all around look.

Tag en stor chunky strik over din slip dress, en lækker fanny pack i taljen i stedet for et bælte og et par cowboy boots. Lidt finere end look 2, men stilen er lidt den samme. Støvlerne på de to looks kan også sagtens byttes rundt.

Et outfit til en aften ude hvor dress coden gerne må være elegant. Tag et bælte omkring din blazer og skab en tie waist effekt. Et par flotte stiletter eller pumps og et par flotte store øreringe, og du er godt kørende.

Sidst, men ikke mindst, bær kjolen som den er. Perfekt til julefrokoster eller nytåret. Evt. et par flotte sling back sko og elegante smykker.

Kun fantasien sætter grænser, og det er bare med at se sin garderobe igennem og prøve sig frem. Prøv det; du vil opdage så mange nye og gode muligheder.