Føl dig godt tilpas på stranden

Tekst Pernille Thulin Augustinussen | Foto presse

Snart starter ferie sæsonen og mange skal ud at rejse. Jeg drømmer om at spankulere rundt i nedstående outfit! At det så ikke kommer til at ske, er en anden sag. Men på et tidspunkt bliver mine børn så store at jeg ikke behøver at tænke på praktikken fremfor looket 🙂

Jeg har altid en form for stråhat med på sol ferier. Hvis hovedet er i skyggen, holder jeg længereJ Der er så mange former, om man er til de store eller små. En kimono til at tage over badetøjet til og fra stranden og så en lækker taske til alt det nødvendige. Så behøver man ikke mere!

For mange kvinder er denne tid tidspunktet hvor badetøjsproblematikken ofte opstår. Uden jeg helt ved hvordan, så er det som den opstår hvert år for mig. Eller egentlig ved jeg godt hvorfor den opstod i sin tid…..

Vi var i sin tid på ferie kun 3 måneder efter jeg havde født vores første barn, ergo havde min krop ændret sig lidt siden året inden. Året efter havde min krop ændret sig igen efter endt amning og bare generel krops ændringer efter graviditet. Året efter var jeg gravid igen og skulle havde passende badetøj til det….. Ja, nu har vi tre børn, så I kan nok selv lægge to og to sammen og forstå min badetøjs historik J Nu ved jeg ikke om det bare er blevet en dårlig vane eller også er badetøj bare virkelig svært. Jeg ville i hvert fald ønske at det var lige så nemt som for mænd.

For mig er det vigtigste at badedragten eller bikinien sidder godt og dermed får mig til at føle mig godt tilpas. Det lyser ud af mig hvis ikke! Hvis jeg er i svømmehal eller en form for wellness, har jeg altid badedragt på, men er jeg ude at rejse er det bikinien som kommer i brug.

Moden skifter rigtig meget inden for badetøj, ligesom den skifter inden for alt andet. Men selvfølgelig er der også altid de helt klassiske udgaver, som måske ofte klæder mange bedst. Men er man til det, er der et kæmpe udvalg af både badedragter og bikinier i alverdens farver og mønstre. I år er det striber, flæser, bindebånd, masser farver eller hvid, off-shoulder og flotte prints. Der er skulle være noget for en hver smag. Det feminine som vi ser i tøj moden er absolut lige så stort indenfor badetøj.