Arranger en familiefest for hele din familie

advertorial

Annonce

Skal I holde en rigtig familiefest, hvor hele familien er inviteret? Det kan være rigtig hyggeligt at planlægge en familiefest, hvor kusiner fra nær og fjern kommer for at fejre en dag i godt selskab. Du har måske allerede nogle idéer til, hvordan dagen skal forløbe?

Ellers får du her nogle idéer til, hvilke tiltag du kan gøre brug af for at planlægge den helt store familiefest.

Nemt og lækkert mad til dine gæster

Nogle gange kan det være hyggeligt at lave mad til sine gæster. Andre gange kan det også være rart blot at nyde sine gæsters selskab uden at tænke på, hvor lang tid flæskestegen mon mangler i ovnen. I sådan et tilfælde kan det være et hit med en privat pølsevogn, hvis vejret er til det.

Hos Meddethele kan du her leje en pølsevogn til din helt egen fest. Pølsevognen kan være en standardvogn med røde grillere og Cocio, eller en gourmetvogn med store økologiske chorizo-pølser. Du vælger med andre ord helt selv den menu, der passer til dig og dine gæster. Og når I har spist jer godt mætte, er der heller ikke en opvask der skal klares. Du kan dermed læne dig tilbage og nyde dagen.

Sidst på aftenen skal gæsterne afsted, men før de smutter, er det en god gestus at servere en omgang skrub-af-mad. Nogle kvitterer med en omgang hotdogs som skrub-af-mad, men hvis I lige har spist jer godt mætte i diverse pølseanretninger, bør der tages andre retter på bordet. En idé kan være en stor grydefuld suppe med noget friskbagt brød til. Det er dejlig let i maven, efter en formentlig stor indtagelse af andre lækkerier.

Til slut kan du servere en god kop kaffe for dine gæster. Er din gamle kaffemaskine ikke i stand til længere at producere så store mængder kaffe, kan du finde et godt tilbud på en espressomaskine. Med en espressomaskine slipper du også for at bruge lang tid på at se kaffen brygge derudaf, og du kan i stedet selv lade dine gæster gå hen og hente deres kaffe.

Aktiviteter i løbet af dagen

I løbet af dagen har I måske brug for at strække benene efter at have siddet ned i flere timer. Alt efter vejret er der flere ting, som I kan foretage jer. Hvis solen skinner, og din familie vel og mærke er sporty anlagte kan I gå til den med et spil rundbold. Rundbold har den fordel, at det kan spilles af alle aldersgrupper, så både de små børn og de ældre i familien kan have glæde af spillet.

Til familiefester er der også flere, der vælger at gå en tur for at slå mave. Det kan også være hyggeligt, og på den måde vælger gæsterne selv om de har lyst til at deltage i gåturen eller ej. Har du selv eller nogen i familien en hund kan den komme med. En hund vil med garanti også glæde familiens børn. Sørg for at børnene har godbidder til at give hunden, så de kan underholde sig med det. Find dem her.