HBO afspiller fejlagtigt næste uges Game of Thrones afsnit

HBO afspiller fejlagtigt næste uges Game of Thrones afsnit

Game of Thrones fans har ledt internettet igennem for et tidligt glimt af sæson 7 afsnit 6, efter HBO i Spanien har vist det nyeste afsnit fire dage for tidligt.

Tidligere denne uge gjorde traileren til den nye episode fans ekstatiske, og det ser så ud til at HBO Spanien lod sig rive med, og afspillede det fulde afsnit ved en fejl.

Det var efter sigende tilgængelig for on-demand kunder i en time, før det blev fjernet, men det var selvfølgelig mere end nok tid til, at afsnittet blev downloadet og delt på internettet.

Fra ’the Battle of the Bastards’ til ’the Red Wedding’ er det næsten altid det næstsidste Game Of Thrones afsnit, som er det bedste.

Den sjette episode af syvende sæson, ’Deaths Is The Enemy’, var planlagt at skulle sendes i starten af næste uge, hvilket betyder, at der er et afsnit tilbage, før serien tager et års pause.

Vi har endnu ikke set det lækkede afsnit, der er muligt at finde på internetforummet reddit. Vi er dog enige om, at traileren ser fantastisk ud, og vi glæder os til at se det på mandag.