3 tips – personlig stil anno 2017

Reklame

Reklame – År 2017 blev året, hvor personlig stil for alvor blev en vanskelig opgave, og for langt de fleste danskere – læs især piger – synes opgaven næsten at være blevet uoverskuelig. Men sådan behøver det nu slet ikke at være, og i dette indlæg vil du blive gjort opmærksom på tre simple tips til, hvordan du nemt og smertefrit kan pryde din personlige stil – og så behøver det slet ikke at blive en dyr fornøjelse.

#1 Din boligindretning karakteriserer dig som person

Det er ikke nyt, at boligindretning er utrolig vigtigt for mange danskere, der ønsker at sætte et enten stilrent eller personligt præg over sin bolig, men vidste du rent faktisk, hvor vigtig den ”korrekte” boligindretning egentlig er?

Med boliginteriør og vægmaling har man faktisk mulighed for at kortlægge, hvordan man er som person. Og udadtil er det en af de mest effektive muligheder for at sætte ord på dig som person. Et af de vigtigste elementer i denne henseende er belysning, og da det er din belysning, der sætter standarden i din boligindretning, er netop valg af belysning en af de vigtigste faktorer, når du indretter bolig. Med en dæmpet belysning lægger man op til hygge, og hvis man i stedet vælger et klart skær, er stemningen præget af rene linjer og et ’professionelt’ hjem. Er du nysgerrig for at vide mere om, hvordan du med belysning eller anden form for boligindretning kan indrette og sætte standarden for din bolig, besøg hjemmesiden her.

#2 Smykker – Det bør du holde øje med i år 2017

Når det kommer til smykker anno 2017, har Danmark for alvor slået rekorder på den internationale scene. Kendte mærker såsom Georg Jensen har også i år sat sit præg på smykkebranchen, og det er faktisk ikke overraskende, når man undersøger det brede og lækre sortiment af smykker, som efterhånden udgør Georg Jensens udvalg. Med præg af det rustikke og elegante, sætter disse smykker en høj standard, der er svær at nå for andre internationale mærker, som ellers nyder lige så meget – hvis ikke mere – prestige. For din personlige stil er man således i år 2017 nødt til også at inddrage dansk designede smykker i sin garderobe – det slår aldrig fejl. Er du interesseret? Find et stort udvalg af Georg Jensen smykker her.

#3 Personlig ’udklædning’

Det har aldrig været nemmere at klæde sig på efter livsstil, end det er i dag. Fordomme og dømmende blikke er i dag i højere grad undtagelsen, end det er hovedreglen, og hvis man bor i en af landets større byer, er det ikke unormalt, at en alternativ påklædt person kan gå gennem gågaden ubemærket. Derfor er det også vigtigt, at man klæder sig efter personlighed, og da barriererne er fjernet, skal man ikke lade sig begrænse – så slipper man også helt for, at man ikke bliver anerkendt som den, man er, fordi man eksempelvis har en for dig upersonlig påklædning. Er du ikke helt fortrolig med, at man ’bare’ kan iklæde sig efter personlighed, kan du vandre gennem strøget en almindelig torsdag – så vil du hurtig bemærke, at det faktisk ikke er så underligt at have en alternativ påklædning.