Huskeliste – når du flytter hjemmefra

Reklame

Reklame – Når man for første gang forlader forældrenes trygge rammer, er der mange ting man lige pludselig selv skal tage stilling til. Det hele er en ordentlig omgang, og for at det ikke skal blive for stor en mundfuld, er der nogle ting, man kan forberede, allerede før man flytter hjem. For når man først er flyttet, er der i forvejen mange ting, man pludselig skal kalkulere med, og derfor kan det være super rart, hvis man på dette tidspunkt allerede har håndteret nogle af disse ting. Et eksempel kunne være indkøb af diverse remedier, man pludselig ikke længere kan låne af mor eller far.

I artiklen her har vi opsat en meget overfladisk huskeliste, som du kan bruge, før den reelle flytning finder sted. Denne kan dermed benyttes som reminder for, hvad man også skal huske, men hvor man derefter selv må vurdere, hvad der konkret er nødvendigt i det enkeltstående tilfælde.

En veludrustet garderobe

Tøj, sko, tasker og eventuelt smykker er alt sammen noget, man selv har haft hele livet – det er sjældent, man deler dette. Men når man flytter hjemmefra er det ikke sikkert, man eksempelvis har en lige så tilgængelig vaskemaskine, som tilmed koster penge at benytte. Derfor kan det være smart, hvis man har lidt mere tøj liggende, end hvad eksempelvis var nødvendigt hjemme hos forældrene. Et helt konkret eksempel på tøj, man ofte indser, at man skal bruge mere af, er bukser. Bukser er gennem forskning bevist at være noget af det tøj, der bliver mest snavset og uhygiejnisk, og der er derfor vigtigt, at man jævnligt vasker sine bukser. Men med de begrænsninger, der følger med at flytte hjemmefra, er det måske ikke optimalt at vaske tøj hele tiden, og derfor kan man i stedet vælge at købe flere bukser – så kan det også være, man kan vente med at vaske, til man kommer hjem til sine forældre på besøg, før man er i knibe. Find udvalg af shorts her.

Almindelig boligindretning

Noget af det sjoveste ved at flytte hjemmefra er, at man i denne forbindelse får lov til at indrette sig eget hjem, uden at nogen som helst skal blande sig i, hvordan man sammensætter elementer og farver. Men boligindretning er faktisk en opgave, man allerede kan påbegynde, førend man reelt er flyttet hjemmefra, da man kan anskaffe sig de elementer og møbler, man synes, boligen skal indrettes med. Hvis man på forhånd har anskaffet disse ting, vil man også opleve, at hele flytningen ikke bliver helt så stresset og rodet, som måske først antaget. Denne form for anskaffelse kan være i relation til alt fra potteplanter og bestik til sofa og reol. Alle disse ting kan du med fordel købe inden du flytter, så du på dagen efter flytningen ikke er i et hjem, hvor du ikke kan smide dig i en sofa eller stille dine bøger.

Du finder alt relateret til boligindretning på www.jacobsenmobler.dk.