3 skridt til en lækrere indretning

Reklame

Indretning handler om mange ting: trivsel, personlighed, glæde, hygge og lys og luft. Alt sammen er disse ting noget, afhængigt af hvor højt man prioriterer det, som man burde tage højde for. Vi elsker alle sammen at bo hyggeligt, lækkert og rent, uden at det bliver for rodet, men mange foretrækker også at have masser af personlige genstande, hygge og varme. For at finde den rette balance får du her en tjekliste, dog ikke en fyldestgørende én af slagsen, som kan guide dig til, hvad du skal smide ud, gemme og købe som nyt.

Hvad har værdi for mig?

Det vil være dumt at råde dig til at smide ting ud, som har en værdi for dig. Det er nemlig oftest disse ting, som afgør, om indretningen er personlig og hyggelig eller kold og kedelig. Selvfølgelig kan alt ikke have værdi for én, så der vil altid være ting, som er købt for udseendets skyld. Det er oftest disse ting, som skal skiftes ud med jævne mellemrum: puder såvel som møbler og nips. Spørg derfor i stedet dig selv følgende herunder.

Hvad skal smides ud?

Du kan have mange forskellige parametre at vurdere ud fra, når der skal ryddes op og smides ud. Fordi vi fra tid til anden får og køber ting, så bliver vores hjem stille og roligt fyldt op. Det betyder, at vi fra tid til anden også bliver nødt til at gennemgå de ting, vi har, for at se, om noget skal væk. Og det er der oftest noget, som skal. Derfor må du spørge dig selv: Hvad bliver? Hvad har vitterligt ingen værdi for mig længere? Og hvad er ganske enkelt så gammelt og slidt, at jeg bliver nødt til at få noget nyt?

Kig indad, mærk efter, og smid så ud. Når du har besluttet dig, besøger du www.skraldebilen.dk. Her kan du få hjælp til at komme af med stort og småt. Andre ting skal måske sælges frem for at smides ud. Ofte kan det at sælge brugte ting dog være en tidskrævende ting, fordi folk kommer forbi og kigger uden at købe.

Hvad skal erstatte det gamle?

Det er ikke sikkert, at der er noget, som skal erstatte de ting, som du har smidt ud. Men alligevel smider man ret mange ting ud, som ingen værdi havde, og som oftest skal erstattes i hjemmet, fordi det er slidt eller umoderne. Så har du været i gang med den helt store oprydning og udtynding, så spørg dig selv, hvad der skal erstatte dine gamle ting. Kig eventuelt forbi eksempelvis Magasin, som har alle de moderne og lækre mærker i sortimentet. Blandt andet sælger de Hay her, ligesom at hele deres boligsektion har alt, hvad en indretters hjerte begærer: ting med sjæl og et moderne udtryk. Det vigtigste med de nye ting, som du køber, er, at de passer ind. Køb velovervejet, således slipper du for at skulle i gennem samme oprydning igen til næste år.