Materialer og mere til guld- og sølvsmede

Reklame

Når man arbejder som guldsmed, urmager eller andet, hvor man har de fineste materialer i verden i sine kyndige hænder, så føler man altid en smule ærefrygt og fascination. Det er komplicerede og svære håndværk, der vidner om århundreders traditioner og håndværksmæssig dygtighed.

Hvad enten man arbejder som guldsmed og laver smykker og dets lige, eller om man arbejder som urmager, der skal holde styr på hundrede af smådele, så er det en udfordring hver eneste gang man skal arbejde.

Derfor er det vigtigt, at fungerer tiptop og at der ikke kommer for mange ubehagelige overraskelser. En god leverandør af ædelmetaller er et absolut must, da man skal kunne få de nødvendige materialer til tiden og desuden kunne købe dem med god samvittighed. Det er nemlig langt fra alle steder, hvor man kan regne med dette. Heldigvis findes der steder og et af disse er hos www.aktivguld.com.

Om Aktiv Guld

Aktiv Guld kender til de strenge krav og betingelser som guldsmede og urmagere kan stille, og har fuld forståelse for at disse skal overholdes. Som guldsmed kan man ikke bare finde en anden leverandør på et øjeblik, hvis den første svigter, så derfor sætter Aktiv Guld en ære at kunderne er tilfredse.

Siden 1998 har Aktiv Guld været en del af det danske marked for ædelmetaller til urmagere og ædelsmede. Fordi deres kunder gå så meget op i kvalitet, så har det naturligvis smittet af på Aktiv Guld, der kun arbejder sammen med de bedste og mest seriøse leverandører. Derfor udbyder de udelukkende de bedste metaller, ædelstene eller maskiner til forarbejdning.

Som man må forvente, så udvikler håndværkene sig stadig fra år til år, og det er noget som Aktiv Guld er klar over. Derfor holder de til stadighed deres viden og knowhow opdateret.

Få udviklet dine evner hos Aktiv Guld

Netop for at alle kan få glæde af den nyeste viden på området, så tilbyder Aktiv Guld også kurser og seminarer indenfor alle de relevante områder. Det kan urmagerværk, tegnekurser, håndgravering, fattekurser eller galvanoteknik.

Det er en enestående mulighed, for dygtige guldsmede og urmagere, for at forbedre deres evner og kunnen i et professionelt og behageligt miljø, sammen med andre der deler deres gælde. Typisk vil det være en oplagt mulighed for at styrke sit branchenetværk, på både det faglige, men også personlige plan. Hvad kunne være bedre end, at dele glæden ved de fineste håndværk af alle, med nogen der går lige så meget op i det?

Aktiv Guld er der for kunden

Hvis man står og mangler en ny leverandør af metaller, ædelstene og lignende, så er Aktiv Guld et af de bedste valg. Det er en virksomhed, der tager branchen seriøst og som giver mulighed for, at få udviklet sine færdigheder gennem de nøje tilrettelagte kruser.

Kundetilfredsheden er i højsædet og hvis man har spørgsmål kan man altid kontakte Aktiv Guld. Deres mailadresse og telefonnummer kan man finde på hjemmesiden, sammen med al den nødvendige viden om virksomheden og deres services. Besøg www.aktivguld.dk allerede i dag og se om, det skulle være det, som du søger.