X Factor-vinder indvier ny forlystelse i Fårup Sommerland

Tekst Pressemeddelelse I Foto Presse

Foto: Lasse Lagoni

I fredags blev vinderen af årets X Factor kåret, og den 18. og 19. april besøger talentshowets tre finalister Fårup Sommerland og indvier parkens helt nye forlystelse Nøddesvinget.

 Siden 4. januar har de fleste danskere siddet klar fredag efter fredag for at følge med i TV 2s talentshow X Factor, og i sidste uge blev programmets vinder endelig kåret. Det blev 23-årige Kristian Kjærlund, som løb med sejren, mens anden- og tredjepladsen gik til Ankerstjernes unge solister Benjamin Rosenbohm og Live Køhn Vogel.

Torsdag og fredag i påsken besøger X Factors top tre Fårup Sommerland på sæsonens første åbningsdage, hvor finalisterne vil give koncert på Eventpladsen kl. 13.00 og samtidig indvie den helt nye forlystelse Nøddesvinget. 

– Vi er rigtig glade for at kunne præsentere de tre X Factor-vindere i parken og indvie den nye karrusel på en helt særlig måde. Samtidig er deltagerne med til at markere startskuddet på en helt ny sæson, og det glæder vi os rigtig meget til, fortæller direktør i Fårup Sommerland Per Dam.

Alle dage i påsken holder Fårup Sommerland åbent fra kl. 10.00 til 18.00, hvor parken vil være fyldt med forskellige påskeaktiviteter.

 To nye forlystelser

Karrusellen Nøddesvinget er en opgradering af den flyvende karrusel og mangeårige gæstefavorit Waveswinger. Nøddesvinget kan både køre forlæns og baglæns, så der er garanti for masser af sjov og spænding for gæster helt ned til 100 centimeter.

Forlystelsesparken opruster desuden med den helt nye motorcykel-karrusel Motorbøllen, som forventes at blive en ny favorit blandt de yngre – og modige – gæster helt ned til 90 centimeter.

 

Den helt nye forlystelse Nøddesvinget

 

Om Fårup Sommerland:

Fårup Sommerland blev etableret i 1975 og kunne i 2015 fejre 40 års jubilæum. Forlystelsesparken er årligt besøgt af cirka 600.000 gæster, hvoraf 80 procent er danske. Fårup Sommerland har en gæstetilfredshed på hele 99 procent og har gennem årene vundet en lang række priser og er bl.a. kåret til top 3 blandt Europas bedste forlystelsespark fire år i træk (Kirmes, 2015, 2016, 2017 og 2018), Verdens 3. bedste service (IAAPA, 2015) og Nordens bedste sommerland senest i 2018. Hotel Fårup blev åbnet i 2016 og er i 2019 kåret af TripAdvisor til at være Danmarks fjerdebedste hotel. Fårup Sommerlands vision er at være den forlystelsespark i Norden, der skaber de mest enestående oplevelser og minder for sine gæster, og Fårups slogan er ”De største oplevelser er dem vi har sammen”.