Velkommen til Aalborg City

Reklame | Aalborg City

[Reklame]

Sommeren er over os, og når strandsand og leg i haven er ved at være old news, er Aalborg fyldt med sommeraktiviteter.

Find solbrillerne frem i det skønne sommervejr, når du bruger dagen på shopping i de tre hyggelige gågader og resten af de mange butikker, der ligger spredt rundt i hele byen. Her finder du alt fra tidløst herretøj i Albert Rex til det moderigtige kvindetøj i Something by Tine Lund eller lidt til begge hos Butler Loftet. Måske mangler du et kamera fra Photocare i Ågade til at indfange alle sommerens øjeblikke med?

Girafferne, løverne og alle deres bofæller i Aalborg Zoo er klar til at give én på opleveren! Er det dog mere skyggehygge, der trækker, er det oplagt at udfordre sit kreative selv hos Art By Me, hvor keramik i alverdens afskygninger er klar til at få et personligt præg, eller måske en film hos Nordisk Film Biografer Kennedy er den helt rigtige nedkøling i sommervarmen.

Sikke en dag i Aalborg! Så kan man hurtigt blive sulten, derfor står byens indbydende spisesteder klar til at stille både den lille og større sult – snup for eksempel en saftig cafeburger hos Café Peace, en mundvandsfremtvingende brunch ved Penny Lane Café eller måske et læskende glas iskaffe på Kaffebaren.

Lad dig inspirere herunder til din perfekte sommertur i Aalborg – eller se mere på AalborgCity.dk!

Shopping i Aalborg

NEYE – Bispensgade 2

Samsonite Proxis er kufferten til dig, der går efter smukt, funktionelt design samt høj kvalitet. Proxis-serien er fremstillet af det innovative Roxkin-materiale, der er både let og meget slidstærkt. Kufferterne er spækket med praktiske funktioner som f.eks. ekspansion, TSA-lås, dobbelthjul samt USB-port, så du kan oplade på farten. Og så ydes der hele 10 års garanti. Fås i flere farver og størrelser hos NEYE i Bispensgade, der er byens specialist indenfor tasker, rejseudstyr og accessories.

Something by Tine Lund – Nørregade 27

Elsker du kvalitet og æstetik? Velkommen til Something by Tine Lund – en charmerende og inspirerende livsstilsbutik med et stort udvalg af tidløst tøj, design og interiør i Aalborgs hyggelige Nørregade.

Espresso House – Bispensgade 16, Østerågade 11 & Nytorv 27

Sommeren er her, og det samme er ferskensæsonen hos Espresso House.

Swapfiets – Jyllandsgade 10

Swapfiets er et cykelmedlemskab. Det betyder, at du til en lav, fast månedlig pris får en Swapfiets-cykel, som vi sørger for, altid virker. Er der problemer undervejs? Ræk ud til os via appen, så vi enten kan fikse den eller bytte den til en ny inden for 48 timer eller mindre.

Skjold Burne Vinhandel – Boulevarden 5

Du finder os i centrum af Aalborg. Vi har et stort udvalg i vine i alle prisklasser, samt et stort udvalg i spiritus og øl.

Her ser du en herlig Single Malt Whisky fra Orkney Scotland. Vi fejrer 90 året for Limfjordsbroen med denne udgave.

Der er kun tappet 96 stk.

Labtech Data – Slotsgade 13

Leder du efter en kraftfuld, men smooth højttaler, der leverer en ren lyd? så er STREETZ BOOMBOX noget for dig. Denne højttaler har et indbygget stemningsfremmende LED-lys i flere farver, har op til 4,5 timers spilletid og leverer en mægtig lyd.

PhotoCare – Ågade 18

Genanvendelige Analoge kameraer med det helt rigtige retrolook på billederne. Vi har et varieret udvalg af film, dertil som vi kan fremkalde inhouse. Vi har eget atelier, hvor vi laver portrætter og pasfotos. Pasfotos laves uden tidsbestilling. Printservice af dine billeder – fra telefon og hukommelseskort i størrelser fra 10×10 cm til 60×90 cm – på kun én time.

ERRANT – Østerågade 4C

ERRANT er et nyt og fremadstormende dansk sneaker-brand. Deres simple direct-to-consumer tilgang gør det muligt for dem at forene kompromisløs kvalitet og fair priser.
ERRANTs vision bygger på slow-fashion værdier. Deres stilrene look kommer til udtryk i en tidløs silhuet af sneakers med en overlegen pasform og komfort.

Ansvarlig produktion i Portugal kombineret med et minimalistisk dansk design udfolder sig på fineste vis ved deres Essential Classy Sneakers, som passer til ethvert outfit.

Albert Rex – Nørregade 22

Hos Albert Rex kommer personlig betjening og god service i første række. Vi sælger eksklusivt herretøj til man- den, der værdsætter god kvalitet. Fysiske butikker kan stadig noget. Det at gå ind i en butik, møde mennesker og mærke magien, der opstår, når man snakker med hinanden. Vi prioriterer at værne om vores kunder.

Butler Loftet – Algade 5

Butler Loftet er et livstilsunivers placeret centralt i Aalborg. Familien Wagner åbnede tilbage i 1971 herrebutikken Butler, og siden har butik- ken vokset sig til et inspirerende univers med fire individuelle koncepter; BUTLER, LOFTET, Loft by Loftet og Richard. De fire koncepter er også samlet til et internationalt online univers. I butikken møder du et dedikeret team, som elsker at dele ud af sin ekspertise og præsentere vores nøje udvalgte brands.

Athena Smykker – Algade 37

Athena Smykker er en designdrevet butik, vi laver håndlavede UNIKA smykker til individuelle, mennesker der vil have det enestående og eventyrlige smykke. Vi har smykker i alle prisklasser og et stort udvalg af smykker med ædelsten i alverdens farver og former. Vores stil er boho med rå elegance, vi fører dog også de klassiske designs.

Skott – Bredegade 7

Byens største udvalg til hverdag og fest. Hos os kan du forvente personlig service og højt humør. Her er kunden altid i centrum.

Oplevelser i Aalborg

Art by Me – Urbansgade 28 st.

Hos Art by Me maler vi på keramik. Alt, du skal gøre, er at vælge et stykke keramik, farvelægge det og mærke, hvordan pulsen sænker sig, koncentrationen stiger og hyggen spreder sig. Du får et oplevelsesrigt afbræk fra hverdagen i hyggelige og kreative omgivelser, hvor vores værter og værtinder står klar med en hjælpende hånd, så du kan slippe din indre kunstner løs.

“Det har jeg aldrig prøvet før, så det kan jeg sikkert godt” er vores motto – så kast dig roligt ud i et nyt og oplevelsesrigt eventyr her hos Art by Me.

Aalborg Zoo – Mølleparkvej 63

Nyhed sommer 2023: Det unikke dyreliv på Madagaskar.

Til sommerferien åbner et nyt spændende anlæg i Aalborg Zoo, hvor du kan gå ind midt mellem springende katta lemurer og sorte lemurer. Du kan også beundre den lidt mindre bambuslemur og en del af Madagaskars spændende fuglearter.

Kom og nyd det nye anlæg, hvor indretningen med masser af klatretræer, læsteder og gode solpladser giver dyrene optimale betingelser for naturlig adfærd.

Nordisk Film Biografer Kennedy – John F. Kennedy’s Plads 1

I Nordisk Film Biografer Kennedy byder vi på langt mere end fede premierefilm; vi byder også på spændende events og forpremierer sommeren over! Der er alt lige fra superhelte til girl power til stor historie. Vi har noget for enhver smag. Kom i god tid inden filmen og nyd en kold drink eller lækker kop barista kaffe i vores bar. Vi glæder os til at se dig til en biografoplevelse ud over det sædvanlige!

Smag på Aalborg

Café Peace – Boulevarden 4

Café Peace ligger i Aalborgs centrum og er familiedrevet. Vores kokke er klar til dagens service kl. 8:00-21:30. Vi serverer morgenmad, frokost og skifter til aftenkort kl. 17:00.

Velkommen til hygge og dejlig mad.

Restaurant Fumo – Godsbanen 20

Hos Fumo kalder vi os selv et moderne pizzeria. Vi dykker helt ned i vores råvares oprindelse, og vi vægter økologiske lokale producenter højt. Vores pizza er lavet på surdej, koldhævet og bagt i en ovn, der udelukkende er opvarmet med brænde. Derudover tilbyder vi en række sæsonbestemte serveringer, hvor enkeltheden og råvarerne hyldes.

Kaffebaren – Bredegade 6, Gravensgade 1B & Sjællandsgade 55

Kaffebaren er et hyggeligt åndehul midt i Aalborgs hyggelige gader, her kan du nyde en hyggestund med god mad og lækre drikke. Du er meget velkommen til at sætte dig og arbejde, mødes med din studiegruppe eller holde møde hos os. Vi har strømstik ved alle borde og brætspil til alle aldre.

Vi ses til en hyggestund hos Kaffebaren.

Penny Lane Café – Boulevarden 1A & Kjellerupsgade 1A

Penny Lane café er et fantastisk sammensurium af en hyggelig café, konditori, bageri & boutique. Vi har skabt caféer med en hjemlig atmosfære, hvor vi sætter pris på kvalitet, kreativitet og kærligheden til gode råvarer. Vores brød og kager bager vi i kælderen på Boulevarden i hjertet af Aalborg. Vi serverer morgenmad, brunch, salater, sandwich, tapas, de fineste konditorkager og meget mere.

Nadias Sandwich – Østerågade 8, Reberbansgade 12B & Kennedy Arkaden

Hos Nadias har vi i over 26 år sørget for sund frokost til aalborgenserne. Hos os er din frokost lækker, hurtig og billig. Det kan lade sig gøre, fordi vi prioriterer et dygtigt personale, råvarer i høj kvalitet og et lavt prisniveau. Vi er meget tilfredse med at have fundet den perfekte balance for god kvalitet og gode priser. De fleste kender os nok for vores sandwiches, og det er der en rigtig god grund til.

London Pub – Boulevarden 7

Klassisk engelsk Pub stil med en skøn stemning. Der er plads til at sidde inde, men også ude i det skønne sommervejr. Vi har et stort udvalg af lækre øl, der jævnligt udskiftes, så du løbende kan prøve noget nyt. Er du ikke til øl, så kan vi helt sikkert også finde en drink eller cider.

SanGiovanni – Vingårdsgade 25/Vesterbro 46

SanGiovanni er et Italiensk gastronomisk multihus på hjørnet af Vesterbro & Vingårdsgade i hjertet af Aalborg, der siden 1988 har været ejet og drevet af familien Volpi og dermed en af byens ældste restauranter. Vi tilbyder alt, hvad hjertet kan begære fra det Italienske spisekammer. Vi laver selv alt fra bunden af friske råvarer og henter bla. frisk grønt fra Italien. Vores stab består primært af faglærte kokke og faglærte tjenere, og vi har altid minimum 4 elever under uddannelse i huset. Vi har i huset Tratttoria & Pizzeria, Bar, Selskabslokaler, Private Dining, Vinkælder og Take away, fordelt på 2 plan på i alt 1100kvm. med indgang fra Vingårdsgade 25.

Restaurant MEAT – Vesterå 1

Hos restaurant MEAT i Aalborg er vi eksperter i det gode kød. I at håndplukke krogmodnede kvalitetsudskæringer fra de bedste leverandører, og i at stege til perfektion ved hjælp af grill, røg og ild. De forskellige specialiteter garneres med valgfrie side orders, som du ikke betaler ekstra for – sammensat på basis af de 4 årstider og råvarer, der egner sig til grillen.

Sommeren i Aalborg City byder på en masse spændende aktiviteter for alle. Læs meget mere på www.aalborgcity.dk. Du kan også følge med på vores Instagram: aalborgcity eller Facebook: Aalborg City.