En vinoplevelse i særklasse

REKLAME I AALBORG VIN & BOBLEFESTIVAL

[Reklame]

Sæt kryds i kalenderen fredag og lørdag den 15. – 16. september 2023. Denne weekend bliver i vinens tegn, når Aalborg Vin & Boblefestival igen løber af stablen i Europahallen i Aalborg Kongres og Kulturcenter. Arrangørerne bag Vinfestivallen Verner og Brian Thomsen, ser frem til en fantastisk weekend med masser af lækre vine og bobler, samt en masse spændende udstillere.

Det er nu andet år Vinfestivallen afholdes i Aaborg Kongres og Kulturcenter. I 2022 dannede denne lokation også rammerne for en fantastisk Vinfestival med højt til loftet og god plads til at afvikle en skøn weekend i vinens og boblernes tegn.

Udover den store Europahal, kommer kongres- og kulturcentrets Foyer også til at danne ramme for den spændende og mindeværdig oplevelse, som festivalen i år igen ligger an til at blive.

Der er siden afslutningen på sidste års vinfestival blevet arbejdet på at få nye spændende udstillere ind, lige som mange udstillere vil være kendte ansigter fra de forgangne år. Alle udstillere er nøje udvalgt for at kunne give den bedste oplevelse til alle besøgende.

FESTIVALENS HISTORIE

Det er erfarne kræfter der står bag Aalborg Vinfestival. Verner Thomsen er bagmanden bag den populære Ribe Vinfestival, der startede i 2005. Han havde butik i byen og syntes, at der manglede et event i sensommeren, så inspireret af vinfestivaler i Frankrig og Italien blev Ribe Vinfestival en realitet. I kølvandet af Ribe Vinsfestival opstod Aalborg Vinfestival i 2016.

Fra starten af var det vigtigt for Verner og Brian Thomsen, at festivalens udstillerliste hovedsageligt skulle bestå af nogle af landes bedste garageimportører, og at de skulle præsentere vin fra alverdens lande, og det må man sige er lykkes.

BÅDE VIN OG BOBLER

Festivalen har i år mere end 30 udstillere, der alle har en stærk passion for deres vine. Der vil desuden være mulighed for at smage over 250 forskellige vine, og vinimportørerne fortæller også gerne alle de gode historier, der gemmer sig bag de specialimporterede vine. Blandt de 30 udstillere finder man foruden importørerne to danske vingårde, der producerer deres egne spændende vine.

Igen i 2023, er festivalen ikke længere kun en vinfestival, men også en boblefestival, så i år vil der også være en masse lækkerier til alle champagneelskere. Noget som de to arrangører ser meget frem til at tilbyde, og de lover, at alle festivalens besøgende, uanset om de er nørdet eller nybegynder inden for vinenes verden, godt kan glæde sig

– for det bliver smagfuldt, hyggeligt og sjovt

BILLETSALGET GÅR STÆRKT

Over halvdelen af billetterne er allerede solgt og det går stærkt lige nu. Vinfestivallen er også en oplagt mulighed for en hyggelig tur med kollegaerne, vennerne eller med konen/manden. Der vil også være lækre specialiteter repræsenteret på festivallen, hvor der deles lækre smagsprøver ud.