Unikke brands hos Sinnerup i centrum af Aalborg

Reklame | Sinnerup

Annonce – Hvis du for nylig har ladet blikket glide op af Sinnerups facade, så har du formentlig også lagt mærke til, at der i de store panoramavinduer nu tonet giner frem med sommerens nyeste styles

Modeafdelingen i Sinnerup har nemlig fået ny placering i butikken og har dermed fået sin helt egen etage. Dette gør, at første etage er blevet forvandlet til et modeunivers, hvor hvert enkelt brand er blevet tillagt stort fokus.

Dette kommer blandt andet til udtryk i form af store vinduesrammer, der inddeler hvert brand i dets egen lille afdeling, og dermed tilfører en enkelthed og eksklusivitet til afdelingen.

Modeansvarlig, Rikke Bartholomæussen, er meget begejstret for den nye afdeling og påpeger, at det nu er muligt at sætte meget større fokus på de unikke brands, der forhandles, hvilket har været hovedformålet med renoveringen.

Tillige løfter Rikke sløret for to helt nye brands, som rammer butikken i løbet af august, hvilket hun understreger, at vi godt kan glæde os til. Det ene brand er Rosemunde som er meget kendte for deres feminine blondetoppe, og Soft Rebels, hvilke er et dansk brand, som tør udfordre de klassiske farvesammensætninger og snit.

I modeafdelingen finder du endvidere unikke mærker såsom Sinnerups eget brand: Créton, samt Second Female, Nümph, Caddis Fly, Object, Vila, Daniel Silfen, Philip Hog og mange flere.