2E GROUP IGEN PÅ VEJ MOD REKORD RESULTAT

Ejendomsudviklingskoncernen 2E Group A/S er igen på vej mod rekordresultat for 2016/2017. Årsresultatet er igen skabt og realiseret på ejendomsudvikling.

 

EJENDOMSUDVIKLING ER CORE BUSINESS I 2E GROUP

Ejendomsudvikling har igennem årtier været – og er – 2E absolutte core business. Jesper Skovsgaard kender ejendoms- og byggebranchen – og ikke mindst ejendomsudviklingsbranchen til fingerspidserne, han startede som kun 21 årig med opkøb og renovering af ejerlejligheder og ombygning af tagetager. Han har som adm. direktør i 2E Group A/S igennem årene altid fundet nye områder – og tit set nye muligheder før andre – ofte med ganske pæn succes, men også med fiasko, det kan ikke undgås. Men evnen til at finde de rigtige projekter, skabe de rigtige projekter og løbende udvikle og tilpasse projekterne i takt med dets gennemførelse, dette er ingen nem øvelse, det ved branchefolk, men det magter 2E. Ingen 2E projekter realiseres således som de er tænkt fra projekt start som ellers er kutymen. Næsten alt, herunder boligtyper, boligstørrelser og beliggenhedsplaner m.v. ændres og optimeres løbende igennem projektet til stor glæde for deres kunder!

EKSPERT I NYBYGGEDE BOLIGPROJEKTER – FÅ ENDNU STØRRE AFKAST VED 2E – INGEN MELLEMHANDLER AVANCER. KØB DIREKTE!

Hos 2E får de løbende henvendelser fra private ejendomsinvestorer og fonde, som ønsker at købe deres ejendomsprojekter på et tidligt stadie – og dermed få større afkast end ved blot køb af færdigopført ejendom. Kunderne ønsker at 2E skal udvikle ejendomsprojektet og håndtere alle processer, således deres kunder drager nytte af 2E koncernens betydelige ejendomskompetencer, viden og styrke indenfor netop ejendomsudvikling.

NYE SPÆNDENDE PROJEKTER FORTSÆTTER I 2018

2E koncernen kan bla. snart offentliggøre 2 nye store boligprojekter i Storkøbenhavn og yderligere 2 boligprojekter i Aalborg. Alle projekter rummer store muligheder for ejendomsinvestorer der køber tidligt i processen.

GRUNDE OG PROJEKTEJENDOMME KØBES. STOR SUCCES MED SALG

Med baggrund i 2E koncernens omdømme, hvor man er kendt for at levere kvalitets byggeri – og deres kompetencer indenfor ejendomsudvikling, herunder at man udvikler de rigtige boligprojekter på de rigtige beliggenheder – og summen af dette skaber stor afsætning af såvel deres skræddersyede lejligheder og rækkehuse via datterselskabet 2E Bolig Projektsalg, www.2eboligprojektsalg.dk, som sælger til deres mange privat kunder, og deres store succes med opførelse af attraktive nøglefærdige boligudlejningsejendomme til professionelle ejendomsinvestorer – 2E søger nye grunde og projektejendomme i København, Storkøbenhavn, Århus og Aalborg.

2E GROUP DELTAGER OGSÅ I PARTNERSKABE

Har man et ejendomsprojekt som man ønsker, at tage 2E Group med i og dermed udnytte 2E´s betydelige ejendomskompetencer, viden og styrke indenfor netop ejendomsudvikling er der altid mulighed for et møde. 2E har deltaget – og deltager – i mange succesfulde partnerskabe til begge parters store tilfredshed – ud fra deres motto, hellere 50% af en god forretning, end 100% af en dårlig.

2E BOLIG LEVERE IGEN BOLIGERNE TIL TV2´S SUCCESSERIE ”NYBYGGERNE”

2E Bolig Projektsalg er for 3. gang i træk valgt af TV2 til at levere rammerne og boligerne til det uhyre populære TV2 program ”Nybyggerne”. Denne gang er det lejligheder i 2E Bolig Projektsalgs´s nye lejlighedsprojekt i ”NærHeden” ved Hedehusene, hvor de 4 deltager-par konkurrerer om at vinde en lejlighed. Følg med fra onsdag d. 6. februar 2018 og de 9 efterfølgende onsdage fra kl. 20 – 21 på TV2.

HVORDAN ER 2E STARTET?

2E koncernen er grundlagt i 1991 med nul kroner i egenkapital af Jesper Skovsgaard. Faktisk var der en gæld på ca. kr. 200.000 i datidens penge (ca. 600.000 i dag) til den lokale sparekasse, grundet Jesper Skovsgaard fra han var 18 år til han var 21 år købte og solgte bla. biler og jetski med store meget store tab til følge. Men med forældrenes velvillige hjælp og kautioner lykkes det at komme videre – denne gang indenfor ejendomsbranchen. Ved hårdt arbejde, ihærdighed og en arbejdsuge på ikke under 80 timer, som den dag i dag stadig er niveauet, er det lykkes indtil nu at tjene over kr. 350 mio. på ejendomsudvikling, herunder køb, salg og opførelse af mange former for fast ejendom. Læs portræt af Jesper Skovsgaard her fra april 2017 i Appetize: https://www.appetize.dk/paa-en-bakketop/

2E GROUP FORRETNINGSKONCEPT VIRKER – OG VIRKEDE

2E Group koncernens forretningsgrundlag holdte og holder vand – også i finans krisetiderne – det er og blev afprøvet. Og det virkede. 2E Group koncernen kom styrket ud af finanskrisen og overlevede finanskrisen med pæn egenkapital i en ellers meget svær tid hvor mange lignende virksomheder – og banker – desværre beklageligvis gik konkurs fra en side af. 2E har siden 2011 været på opkøbsjagt og startede som nogle af de allerførste i landet med projektsalg allerede i starten af 2011, hvor markedet ellers var pænt dæmpet.

BESLUTNINGER TAGES I DAG – OG IKKE I MORGEN I 2E GROUP

Der er ikke langt fra tanke til handling i 2E Group koncernen, beslutninger tages straks – og der er højt til loftet – helt bogstaveligt. 2E Group koncernen har nemlig hovedkontor i helt usædvanlig flot højtbeliggende 1.300 kvm stort amerikansk inspireret palæejendom opført på højeste bakketop i Hasseris, Aalborg. Ejendommen er opført efter forbillede af “The White House”, USA i 1993 af den meget visionære, dygtige og legendariske ejendomsudvikler Thorkild Kristensen. Thorkild Kristensen solgte i 2006 ejendommen til Jesper Skovsgaard. 2E Bolig har desuden salgskontorer i City Syd i Aalborg, Hedehusene, Virum og Farum.