Trip Trap har iværksat en ny æra

Reklame

Reklame – Der skal ikke herske nogen tvivl om, at Trip Trap er ét af de mest velrenommerede brands på det danske marked for møbler og interiør i træ. De har i mange sammenhænge gjort sig særdeles bemærket og det har naturligvis også resulteret i, at de i dag høster stor anerkendelse blandt de almindelige forbrugere, men også hos juryer til diverse designpriser

På trods af, at den danske designvirksomhed i al sin levetid har været kendt under navnet Trip Trap på det danske marked, så er det naturligvis ikke kun det danske marked, der har været i fokus for den anerkendte designvirksomheder – der er også en lang række øvrige markeder hele verden over, der er blevet beriget med ikoniske og smukke produkter fra den verdenskendte producent og designvirksomhed.

Trip Trap i Danmark – Skagerak i udlandet

I mere end 20 år har Trip Trap markedsført deres produkter under navnet Skagerak på et bredt spektrum af forskellige markeder, der er spredt hele verden over – sideløbende med dette har deres produkter dog været markedsført under navnet Trip Trap her i landet. Det sluttede dog i 2016 og det markerede naturligvis også starten på en helt ny æra for den danske designvirksomhed.

Det handler om, at skabe en større synergi mellem virksomhedens aktiviteter i både ind- og udland, hvilket er årsagen til, at hele virksomheden nu er samlet under ét og samme navn; Skagerak. På trods af, at virksomheden har gennemgået en større overhaling og ligeledes også en navneforandring i løbet af det forrige år, så er deres produkter naturligvis fortsat som du bedst kender dem.

Produkterne bibeholder sit nuværende look og feel

Der er mange, der har været bekymret for, hvorvidt denne navneændring ville resultere i, at de mange produkter, der er blevet sendt på gaden i løbet af de seneste par ville miste deres nuværende look og feel. Det er dog ikke noget, du skal være bekymrede for, da de mange Skagerak-produkter er baseret på samme vision og måde at se sig selv på; evigt foranderlige, men med værdierne i behold, og derved altid genkendelige.

Der er dog kommet en række nyheder på bordet i forbindelse med lancering af det nye navn, hvilket blandt andet inkluderer deres mange lækre havemøbler som eksempelvis deres Mojo- og Mira-serie. Der er tale om havemøbler af absolut højeste kvalitet med et look, der er minimalistisk, stilrent og baseret på rene linjer. Derfor er det også noget, der tiltaler de fleste. Lyder det spændende, så er det havemøbler, der forhandles her.

Unikke havemøbler af ypperste kvalitet

Ikke mange producenter af havemøbler kan måle sig med Skagerak. Både de klassiske møbler og de førnævnte nyheder er kendetegnet ved en høj kvalitet og et lækkert design, hvilket har betydet, at det i dag er møbler, der appellerer til langt de fleste danskere, der leder efter nye havemøbler.

De nye havemøbler giver – uden tvivl – et friskt pust til det nuværende sortiment af havemøbler, hvorfor du med garanti også vil kunne finde et sæt, der tiltaler dig set i forhold til de krav, du har.