Tiden er ved at være inde til Connor McGregor vs Floyd MayWeather!

Så er vi lige ved at være der! Connor McGregor og Floyd Mayweather vil gå head to head i ringen natten til søndag. Bokselegenden Floyd Mayweather med 49 wins og 49 kampe med 26 knockouts vil møde den irske McGregor, som har forandret UFC (Ultimate Fighting Championship) og er blevet en verdensstjerne i mellemtiden. Det er den mest omtalte kamp siden Muhammad Ali vs. Antonio Inoki juni 1976.

Der florerer mange forudsigelser, om hvem der vil vinde rundt på de sociale medier. Dog er Mayweather storfavorit hos både bookmakers og publikum. Vi har også lavet nogle små prognoser til, hvordan kampen kunne gå hen og ende.

  1. Mayweather vinder på point efter 12 runder
  2. McGregor vinder på Knock-Out
  3. McGregor bliver diskvalificeret for brug af MMA


McGregor er bare en lille smule større end Mayweather, og han er UFC fighter, hvilket betyder, at han er vant til at tage knæskaller, albuer og fødder i hovedet og på kroppen. Kan Mayweather slå hårdt nok til at vinde mod en mand, der har så høj smertetærskel og udholdenhed? Mayweather har ikke lavet et knock-out i over 20 år, og er 11 år ældre end McGregor. Vi tror på, at McGregor vinder over Mayweather – men hvem tror du vinder?
Kampen kan ses på payper-view og koster 499,-.

[poll id=”2″]