Test af: Mascha Vangs selvbruner serie

Tekst Redaktionen | foto presse

Sponsoreret indlæg

Jeg tror de fleste kender til den vintertrætte hud, hvor man bare føler sig rigtig kedelig at se på, og man længes efter en sund og naturlig brun farve.

Men for mange er det at ligge og stege i et solarie heldigvis et no-go, og absolut heller ikke noget vi her på redaktionen kan stå inde for. Derfor er der også kommet rigtig mange selvbrunere på banen, hvor nogle er mere vellykkede end andre. Måske du også (som undertegnede) har oplevet at ligne en omvandrende gulerod med en lugt af sveden ged? – så er du sikkert stødt på en af de mindre vellykkede selvbrunere på markedet.

I september kom MASCHA VANGs selvbrunerserie på markedet, og efter at have prøvet den, må jeg sige, at det er en af de bedste jeg har prøvet. Jeg er specielt glad for sprayen, hvilket selvfølgelig er ud fra det temperament man har, hvad man er til.

I serien fås en spray, mousse og lotion. Det bedste ved selvbruneren er, at den har en meget mild duft og er meget nem at bruge. Farven er meget naturlig brun, og lidt til den diskrete side. Ønskes en mere mørk farve, skal den opbygges over lidt længere tid, og man skal have lidt tålmodighed Uanset hvilken af varianterne du bruger fedter den ikke, og er hurtig til at tørre ind i huden. Første dag jeg prøvede sprayen tog jeg efter en 10 minutters tid en hvid bluse på, og der var ingen afsmitning at se.

Et stort plus for mig er også at den er uden parfume, hormonforstyrrende stoffer, og at den både er Svanemærket og Allergi certificeret. Er man nybegynder inden for gør-det-selv-hjemme-tan, så er Mascha Vang serien et rigtig godt bud, da der ikke er så meget der kan gå galt. Helt klart én af de bedste selvbrunere på markedet.

MASCHA VANG ANBEFALER
Hvis du skrubber huden samme dag fjerner du det lag som selvbruneren arbejder sammen med, og resulterer i et uens resultat, og at selvbruneren forsvinder ujævnt. Så hvis du skal eksfoliere eller skrubbe din hud en gang i mellem, så gør det et par dage før, så huden har tid til at regenerere sig selv.