Test af: Keune Care Satin Oil Hair Mask

Sponsoreret indlæg

Vi har her på redaktionen modtaget nogle forskellige hårprodukter fra Hairtech. Bl.a denne hårkur af mærket Keune. Keune blev etableret d. 6 januar 1922 af Jan Keune, han var den første i Europa der skabte formularen til permanente krøller. Keune er til dem som elsker eksklusiv hårpleje. Produkterne kan dog kun købes i de frisørsaloner der har valgt at sælge mærket. Så hør din lokale frisør hvis du bliver hoodked efter det her mærke.

Hårkuren her har for det første et lækkert og enkelt design, som gør at man gerne vil have det til at stå fremme på badeværelset. Jeg kan godt lide at man ikke behøver at skal gemme alle sine produkter væk inde i skabet.

 

Hårkuren her nærer og behandler intenst hver enkelt hår indefra og ud, og efterlades uimodståelig blødt, silkeagtigt og skinnende.
Hårkuren påfører jeg når jeg har skyllet det over med vand, jeg påfører det kun i mine længder, da jeg har tendens til at få fedtet hår. Når jeg har påført kuren, som virkelig er blød at have i hænderne, vikler jeg et varmt håndklæde omkring håret, da det giver en god effekt. Det har jeg så på i 4-5 minutter hvorefter jeg skyller det ud med varmt vand. Håret føles silkeblødt imens det bliver skyllet ud, og efter kuren er skyllet helt ud er håret blødere end nogensinde. Duften på hårkuren er ret speciel, ikke dårlig – men heller ikke sådan wow-agtigt.

Jeg lader som regel mit hår lufttørre da det ikke har godt af føntørren. Efter 3-4 ugers brug af hårkuren kan jeg både se og mærke en forskel på mit hår. Det er virkelig blevet blødt, og har fået et fint shine, og tanken om at det bliver næret og behandlet indefra og ud hver gang jeg bruger den, gør bare hele oplevelsen god og mit hår mere modstandsdygtigt. Den er super anbefalelsesværdig. Se Hairtech’s store udvalg af deres Keune linje her og find det produkt der passer til din hårtype.