Test af: Youngblood Loose Mineral Foundation

Sponsoreret indlæg

I samarbejde med Cocopanda har vi fået lov at teste lidt forskellige produkter fra Youngblood, bl.a denne her Loose Mineral Foundation.

Youngblood er et af de førende mærker indenfor mineral makeup. Alle Youngblood produkterne er 100% luksuriøse mineraler og er fri for kemiske farvestoffer, nanopartikler, dufte mm. som kan irritere huden. Desuden indeholder de også titandioxid som sørger for naturlig solbeskyttelse. Så alt i alt er det virkelig et lækkert kvalitet produkt, som findes i mange forskellige varianter. Foundation, pudder, læbestift, øjenskygger, og tilmed også deres egen børster. Se evt. Cocopandas udvalg her.

Jeg har fået lov til at teste Youngblood’s Loose Mineral Foundation – jeg er vant til at bruge alm. flydende foundation, så jeg var ret spændt på at prøve noget nyt. Og jeg er blevet enormt overrasket! Den er så nem at påfører, og man behøver ikke at tage ret meget produkt på børsten, så den er meget drøj i brug. Jeg har tendens til ret fedtet/skinnende hud hvilket godt kan være et problem for mig, men den her loose foundation gør sådan at  min hud forholder sig mat i løbet af hele dagen, uden at min hud bliver fedtet at kigge på. Den mister ikke farven og har en flot farvetoning. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men jeg kan virkelig anbefalde den her pudder foundation. Den er hvert fald blevet en af mine beauty farvoritter!

Den kan som sagt købet hos Cocopanda til 249,-