Test af: ChinUp Mask – the 30 minute non-surgical face lift

Sponsoreret indlæg

Alle kvinder har lidt dobbelthage, kalkunhage eller løs hud under hagen, de gerne vil slippe af med. Det er dyrt og besværligt at skulle gå den kirurgiske vej. En anden og mere skånsom metode er en ChinUp Mask, der på 30-40 minutter skal kunne give et naturligt ansigtsløft uden bivirkninger. Masken anvender frugtekstrakter, og skal kunne skjule ens dobbelthage i 3-5 dage.

Jeg bryder mig ikke om at blive fotograferet i profil, og det kunne være dejligt, hvis jeg på bare en halv time kan slippe af med lidt af det fedt, jeg har under hagen. Jeg ved godt, at det ikke er nogen varig løsning, men jeg ville kunne bruge den, inden jeg skal til en fest eller et event, hvor der bliver taget billeder.

Først starter jeg med at måle min hage, hvor jeg med det medfølgende målebånd måler hagen fra det ene øre til andet. Herefter tager jeg en af de to ansigtsmasker, der er med i pakken og påfører den på min hals og hage. Masken er smurt ind i en creme, der har en meget intens duft. Jeg placerer remmen rundt om mit ansigt, og spænder den med velcro på toppen af mit hoved. Det ser ikke særlig kønt ud, og den er lidt ubehagelig at have på. Den maser mit fedt fra hagen op, så mit ansigt bliver meget presset sammen. Jeg spænder så meget i min kæbe, at jeg får lidt ondt i den. Cremen fra masken varmer og stikker lidt på huden.

Jeg venter i 40 minutter, hvorefter jeg tager både remmen og ansigtsmasken af. Resterne af cremen masserer jeg ind i huden. Til sidst måler jeg igen med målebåndet. Jeg måler en halv til en hel centimeters forskel. Det er dog lidt svært at placere målebåndet det samme sted som sidst, så jeg er i tvivl, om mine resultater er falsk positive.

Jeg har også taget et før og efter billede af det. Selvom jeg ikke sidder på helt samme måder på begge billeder, ser fedtet under hagen ud til at være strammet lidt op, og min hud fremstår lidt mere fast.

Det er selvfølgelig klart at resultatet for The ChinUp Mask kan variere meget fra person til person, men selvom den kun giver små synlige resultater, er det en nem og hurtig løsning.

The ChinUp Mask forhandles på deres hjemmeside til kr. 259,-