Storkamp på Soffy Road – Vejgaard Boldspilklub møder Superligaholdet FC Nordsjælland

Mathias Madsen, defensiv midtbane, Vejgaard Boldspilklub Foto: Lars Bo Nielsen

Mandag blev det offentliggjort, at Vejgaard Boldspilklub (VB) skal dyste mod FC Nordsjælland i pokalturneringen. FC Nordsjælland ligger i øjeblikket nummer et i Superligaen, så det er ikke nogen nem modstander, VB har trukket.

Pokalturneringen (DBU Pokalen) er en årlig fodboldturnering, som DBU arrangerer. Kampen er en vind-eller-forsvind kamp, hvilket betyder, at hvis VB taber, er de helt ude af turneringen. Det er dog ikke første gang at Vejgaard-drengene møder et superligahold. I pokalturneringen for to år siden, mødte de SønderjyskE. VB nåede at være foran 1-0, før de desværre tabte kampen 3-1.

Mathias Madsen, der er viceanfører for Vejgaard BK, fortæller til APPETIZE, at det bliver en rigtig svær opgave, og han frygter et stort nederlag, der vil ydmyge holdet. Samtidig håber han på miraklet, for ham og holdet vil gøre alt for at vinde og slå Nordsjælland ud af tuneringen – det ville være drømmen. Mathias uddyber yderligere: ”Det er en af de oplevelser, man stræber efter. Det bliver den største kamp i min karriere som amatørfodboldspiller”.

Kampen skal spilles onsdag d. 27. september kl. 16.30 på Vejgaards hjemmebane, Soffy Road, der har sit lidt sjove navn efter vejen, den ligger på: Sofievej.

Mathias er glad for, at det er en hjemmebane kamp, for ved de store kampe, kommer der altid mange lokale og bakker op om holdet. Endvidere fortæller han hvordan, at det gør noget helt specielt ved stemningen, at kunne mærke opbakningen fra lokalbefolkningen.

Sejrsbillede efter kamp mod FC Sydvest 05 Tønder
Foto: Lars Bo Nielsen