Tag dit parforhold på Valentines date i Vor Frue

Reklame | Vor Frue Kirke

Annonce – Vor Frue Kirke gentager succesen med dinner-dating på selveste Valentines Day, fredag 14. februar 2020. En aften til ære for dit parforhold

Vor Frue Kirke i Aalborg og Folkekirkens Familiestøtte blev blæst lettere bagover, da de tidligere i år opsendte en prøveballon med Dinner-dating i Fruens smukke kirkerum. Billetterne nærmest fløj ud af kirkedøren som en bekræftelse på, at mange kærestepar savner at tale sammen.

Livets rollercoaster

– At vælge hinanden med et dybfølt og forpligtende JA! er en rigtig god grund at stå på, men ikke nødvendigvis nok, når livets op og nedture melder sig, siger sognepræst i Vor Frue Kirke, Kamma Graversen.

– Det er nemt at tro på den romantiske forestilling om, at når vi nu har mødt den eneste ene, så ved vi også instinktivt, hvad vores partner ønsker – ’without saying a word’. Hverdagen kan dog vise sig at være en anden – med misforståelser og ønsker, der går i hver sin retning.

– Her kan vi mangle et sprog for, hvad kærlighed er for en størrelse, og hvordan den får liv og plads – også i en travl hverdag, siger Kamma Graversen.

– Derfor har vi i Vor Frue Kirke lavet denne aften. For at sætte kærligheden i fokus og give parforholdet et velfortjent vitamintilskud i de mørke vintermåneder.

Sognepræst, Vor Frue Kirke, Kamma Graversen (tv) og Psykolog Tina Mogensen fra Folkekirkens Familiestøtte

Find hinandens kærlighedssprog

Aftenens underviser er psykolog Tina Mogensen fra Folkekirkens Familiestøtte. Hun vil bl.a. dreje ned ad ’memory lane’ – tilbage til parforholdets stærkeste fortælling. Hvad faldt I for, første gang I mødtes? Og hvad bandt jer sammen i den første intense tid, hvor I var overbeviste om, at det her er ’for ever’?

Tina Mogensen vil også præsentere ny viden om, hvad der styrker et parforhold.

– Kærligheden skal kunne mærkes i hverdagen som aktive handlinger og prioriteringer. Men hvordan gør man det i praksis? Her har vi brug for at vide, at vi er forskellige, siger Tina Mogensen.

Det handler om at spore sig ind på, hvad for et kærlighedssprog, din partner forstår.

– Mærker du især kærligheden, når din partner har varmet bilen op til dig en kold vintermorgen ? Eller mærker du den især, når han lægger mobiltelefonen væk, og ser dig ind i øjnene med et spørgsmål som: Kan du sige lidt mere om, hvordan du har det? Jeg vil rigtig gerne prøve at forstå, hvordan det er at være dig.

DINNER-DATING 14. FEBRUAR 2020 I VOR FRUE

Du og din partner får en aften i Fruens smukke kirkerum med levende lys, blomster, rødvin og tapas-menu. Dertil inspirerende oplæg om kunsten at holde liv i kærligheden – og super skøn live musik.

Billetter kan købes fra 6. januar 2020 på Vor Frue Kirkes hjemmeside og facebookside.

Hvad sagde deltagerne efter premieren med dinner- dating:

  • Magisk stemning i kirkerummet
  • Fantastisk rum til nærværende samtale
  • Virkelig inspirerende oplæg
  • En anderledes date med vigtige refleksioner, vi kan tage med hjem