Sundhedsmæssige fordele ved Moringa

Sponsoreret indhold 

En af de nuværende helt store sundhedstendenser er, at benytte sig af Moringa som en del af sin kost. Dette kosttilskud er udvundet fra moringa træet, som oftest kan findes i Asien, hvor Indien også er største producent af produkterne. Moringa pulver og piller er steget utrolig i popularitet pga. dets mange sundhedsmæssige fordele. Herunder er nogle få af disse fordele præsenteret kort.

Moringa er rig på Antioxidanter

Antioxidanter er en kemisk forbindelse som bekæmper frie radikaler i kroppen. Høje niveauer af frie radikaler, skaber oxidativ stress i din krop. Denne stress kan i værste tilfælde være medvirkende til kroniske sygdomme, som forskellige hjertesygdomme og type 2 diabetes.
De blade man bruger til at fremstille Moringa kosttilskuddene er fyldt med adskillige plantebaserede antioxidanter, hvilket altså kan bekæmpe de skadende frie radikaler i kroppen. Et studie foretaget på kvinder, viste at ved at tage moringa pulver hver dag i 3 måneder, øgedes niveauet af antioxidanter i disse kvinders blod betydeligt.               

Moringa kan sænke dit blodsukker

Forhøjet blodsukker kan være et seriøst sundhedsproblem, og det er et af de primære karistika ved diabetes. Over tid kan et forhøjet blodsukker give mange seriøse sundhedsmæssige problemer.
Flere studier har vist at Moringa kan hjælpe på at sænke ens blodsukker. I et studie foretaget med 30 kvinder som testpersoner, faldt testpersonernes blodsukker i gennemsnit med 13,5%. Effekten som sænker blodsukkeret finde i plantens blade, dette kan f. eks være pga. isothiocyanates.

Kan beskytte imod Arsenik forgiftning

Arsenik er et kemisk element, som findes i mange metaller. Arsenik er giftig for mennesker, og kan i værste fald være dødeligt. I dag er der mange steder i verden, som har problemer med høj eksponering af stoffet gennem vand og mad kontamination. Det er derfor vigtigt, at man forebygger imod skader fra stoffet, hvis det er nødvendigt.
Moringa pulver er et af de naturlige midler, som kan have en modvirkende effekten på arsenik. Dette er blevet påvist i studier foretaget med Moringa pulver, hvor planten har vist sig at kunne modvirke arsenik effekten.

Hvor kan Moringa købes?

I samarbejde med Weightworld.dk er der blevet lanceret flere varianter af Moringa produkter i Danmark. De naturlige Moringa tabletter og pulvere, er lanceret på markedet så danskerne også har mulig for at benytte sig af dem.


Weightworld.dk er bredt anerkendt som forhandler af forskellige sikre og naturlige kosttilskud, som fokuserer på at hjælpe kunden med at opnå sin ønskede vægt. Med det brede udvalg af forskellige produkter, har hjemmesiden hjulpet mange danskere siden 2005.