Sunde måltidskasser hitter

Reklame

Sponsoreret – Danskerne har for alvor fået øjnene op for de mange forskellige sunde måltidskasser, så markedet for måltidskasser satte rekord i 2017.

Den store efterspørgsel har gjort, at der er kommet mange nye aktører på markedet. Det var Aarstiderne, som for alvor gjorde konceptet berømt, først med frugtkasser, men siden med måltidskasser.

I dag er der mindst 15-20 forskellige udbydere. Nogle af de største er Skagenfood, RetNemt og selvfølgelig Aarstiderne. De fleste af firmaerne leverer til hele landet, dog har nogle af de mindre kun levering i deres lokalområder.

Nemt og lækkert for børnefamilierne

Det er især børnefamilierne, som har forelsket sig i de sunde og lækre måltidskasser. I en travl hverdag med fuldtidsjob og børn, er det svært at nå indkøbene, hvorfor en måltidskasse er en kæmpe hjælp.

Samtidig er overskuddet ofte ikke til, at man planlægger nye og spændende retter i denne kaotiske hverdag. Derfor ender man ofte med at lave de samme kedelige retter, og børnene bliver træt af denne mad hen af vejen.

Dette er synd, for det er når man er barn, at man skal udvikle sine smagsløg. De første gange børn smager en ny ting, så skal de lige vænne sig til det. Det kræver derfor ofte flere forsøg, får de lærer at spise forskellige nye ting.

Når børnene kommer ind i en vane med at smage på nye ting, så begynder de at elske udfordringen ved den nye lækre mad. Samtidig kan de mærke glæden fra forældrene, når der er ny og lækker mad på bordet. Denne gode stemning smitter af på hele måltidet, hvorfor børnene for det meste vil blive ved bordet i længere tid.

Måltidskasser for en hver smag

Markedet er nu så stort, at der findes en sund måltidskasse for enhver smag. Vil man gerne have fisk hver uge, så er der fiskekasser med spændende opskrifter på alverdens sæson fisk.

Er man vegetar, så er der også mange muligheder for gode vegetarmåltidskasser. Vil man gerne spise økologisk, så er det også et hit med måltidskasserne. Mange af kasserne er primært økologiske, og nogle af kasserne er næsten rent økologiske.

Der er nemlig tænkt meget på sundhed i denne branche, og der er ligeledes noget som danskerne i stigende grad efterspørger.

Er man til eksotiske retter eller til middelhavskost, så findes der også måltidskasser inden for disse områder. Dermed er der noget for enhver smag, og når man trænger til noget nyt, så kan man bare skifte til en anden måltidskasse.

Samtidig får man ofte rabat på den første kasse, hvilken kan give et godt incitament til at prøve flere forskellige kasser.