Sådan spotter du et billigt mobilabonnement

Reklame

Annonce – Med lange bindingsperioder, skjulte ekstra omkostninger og høje oprettelsesgebyrer kan det være svært at gennemskue, hvad det billigste mobilabonnement egentlig koster. Derfor har vi sat os for at give dig lidt tips og tricks til, hvordan du spotter et billigt mobilabonnement.

Hvad er dit forbrug?

Der findes et hav af forskellige billige mobilabonnementer, som alle har forskelligt indhold til bestemte behov. Derfor gælder det for dig først og fremmest om at få undersøgt, hvad dit forbrug egentlig er.

Rejser du meget? Bruger du meget data? Vil du gerne have et billigt mobilabonnement med fri data? Det er alle spørgsmål, som du skal stille dig selv inden du rent faktisk begynder at kigge på billige mobileabonnementer. Hvis du vil være helt præcis, kan du ofte på din smartphone følge med i dit forbrug, eller du kan tjekke dit forbrug på din nuværende udbyders selvbetjeningside. På den måde kan du sikre dig, at du ikke kommer til at betale for noget, som du faktisk ikke bruger.

Det med småt

Desværre har mobilbranchen udviklet sig i en retning, hvor de priser, du ser, når du er ved at bestille, ikke altid er de priser, du ser på din regning. Dette skyldes ofte, at der står en masse med småt som f.eks. oprettelsesgebyrer, udlandstelefoni og lange bindingsperioder.

Der er heldigvis også mobilselskaber, der går i den modsatte retning. Det danske mobilselskab Duka tilbyder ikke kun det billigste mobilabonnement i Danmark – alle deres abonnementer er uden bindingsperioder, skjulte omkostninger eller oprettelsesgebyrer. Det betyder, at du helt kvit og frit kan bestille et abonnement fra dem uden at bekymre dig om, hvordan ens regning kommer til at se ud. Hvis du ikke er tilfreds med deres abonnement, kan du helt uden binding flytte igen.

Læs mere om dine muligheder hos Duka her.

Danmarks billigste mobilabonnement

Som sagt kan det være svært at finde et billigt mobilabonnement til dine behov. Derfor kan det også være en fordel at benytte sammenligningsider som mobilabonnement.dk, abonnementspriser.dk og samlino.dk, som sammenligner alle billige mobileabonnementer på markedet.

Alle tre sider fremhæver især Dukas dukaTALE 10 GB abonnement. For kun 99 kr./md. kan du få et billigt mobilabonnement med fri tale, MMS/SMS og 10 GB data, som frit kan benyttes i hele EU. Hvis 10 GB data ikke helt er nok for dig, kan du altid vælge en større pakke med enten 20 eller 50 GB data – det koster kun hhv. 119 & 149 kr./md. Skal børnene også have et mobilabonnement? Så kan du blot vælge at dukaTALE mini med 5 timers tale og 5 GB data for kun 59 kr./md. Det er enkelt og til at forstå.

Find Danmarks billigste mobilabonnement lige her.