Sådan kan du nemt og billigt modernisere dit badeværelse

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Rigtig mange danskere har en drøm om et flot og moderne badeværelse, der emmer af luksus, men virkeligheden er ofte en anden. I mange boliger er badeværelset umoderne, og det lever ikke op til de krav, mange danskere har til velvære og plads på badeværelset. Det skyldes blandt andet, at en renovering af badeværelset er en meget stor økonomisk post, som mange ikke har råd til.

Her i denne artikel kan du finde inspiration og konkrete forslag til, hvordan du selv kan istandsætte og modernisere dit badeværelse, uden at det kommer til at koste dig en formue.

Skift badeforhænget ud med en glasdør

På mange danske badeværelser hænger det alt for velkendte badeforhæng. Det emmer ikke ligefrem af luksus og velvære, og det er svært at holde rent, da der ofte kommer sæberester eller lignende på det. Hvis du godt kunne tænke dig at gøre dit badeværelse mere moderne og stilrent, så kan du med fordel skifte det gamle badeforhæng ud med en moderne glasdør. Det kunne for eksempel være en af de utrolig populære New Yorker-vægge, der også kan fås som brusedør.

Brusenichen fylder en stor del af pladsen på badeværelset, og ved at få monteret en stilren, moderne og enkel brusedør til brusenichen kan du hurtigt få et overordnet indtryk af badeværelset som værende moderne og stilrent.

Sørg for den rette belysning

Det er vigtigt, at der er den rette belysning på badeværelset, så du har mulighed for at se, hvad du laver, når du står og tager makeup på om morgenen eller er i bad. Der findes utrolig mange forskellige typer badeværelseslamper, som hver især er med til at skabe stil og stemning på badeværelset. Her kan du blandt andet vælge mellem følgende typer:

  • Spots
  • Loftslamper
  • Væglamper

Lamperne kan placeres mange forskellige steder på badeværelset alt afhængigt af, hvor du har brug for lyset, og hvilket udtryk du er ude efter. Du kan for eksempel placere to væglamper over spejlet, eller du kan placere en loftslampe midt i rummet for et godt lys.

Mal de umoderne fliser eller skift dem ud

Fliser er at finde på stort set alle badeværelser. De findes i mange forskellige størrelser og farver, ligesom de kan opsættes mange forskellige steder henne. Mange har dem på gulvet, og de er også at finde i mange brusenicher og på badeværelsets vægge.

Hvis du vil modernisere dit badeværelse, kan du enten skifte fliserne ud med nogle nye og mere moderne fliser, eller du kan vælge den billigere metode og blot male dem over med en anden farve. Uanset hvilken løsning du vælger, kan du være sikker på, at resultatet bliver flot.