Vi kan stadig ikke få nok af Jonas

PRESSEMEDDELELSE: Skråen

Jonas Mogensen er nordjyde på enhver tænkelig måde. Han kommer fra Birkelse (ved Aabybro nord for Aalborg) og hans komik og form minder på mange måder om en ung udgave af en anden velkendt nordjyde: Niels Hausgaard.
Vi elsker Jonas og kan ikke få nok af ham og hans komik.
I Minkavlerne, i Stormester og ikke mindst i hans første onemanshow “Trummerum”
Trummerum havde Danmarkspremiere 15. Sep. i Skråens Royal Stage i Aalborg.
Den var en fantastisk aften, og siden har han solgt ikke mindre en 10 shows ud samme sted.
Dermed Jonas Mogensen slået alle rekorder i Skråens 45 år lange levetid.
Flest shows nogensinde og flest publikum nogensinde.
Og der kommer mere!
Forsalget er startet til Jonas Mogensens 11. Show i Royal Stage den 28. April.
Velkommen til en fantastisk aften med en fantastisk nordjyde.

Jonas Mogensen

Født i 1986 i Birkelse

Vandt i 2015 talentprisen ved Zulu Comedy Galla og har siden da vist sit store talent både på livescenen og på TV. Derudover har han gjort sig som tekstforfatter på diverse underholdningsprogrammer, indtil han og makkeren, Kasper Gross, fik hul igennem med deres egen tv-serie, Minkavlerne, der har vist sig at være en regulær seermagnet for TV2.Sidst men ikke mindst, så udmærkede han sig i efteråret 2021 ved at vinde 5. sæson af TV2’s store underholdningssucces, Stormester.

Jonas Mogensen har en unik evne til at se det store i det små, fra en helt skæv vinkel og med så tør en levering, at man ikke kan holde grinene tilbage.

Jonas siger selv om showet:

“Efter Minkavlerne og andet tv har fyldt rigtig meget for mig de seneste år, kan jeg mærke, at jeg tænger til at komme ud og lave en masse stand-up. Jeg synes, det er ved at være tid til, at jeg laver mit første onemanshow. Det er selvfølgelig nervepirrende, men et par af min mors strikkeveninder har forsikret mig om, at det nok skal gå.
Showet bliver en sammensætning af små fortælleringer fra min og mine nærmestes hverdag. Ikke fordi der sker alle mulige vilde ting i mit liv. Tværtimod, så er jeg på mange måder en helt gennemsnitlig, dansk familiefar. Det bliver mere en lille fejring af de små og nære ting, som tilsammen udgør hverdagens trummerum. Og vi lever jo i en tid, hvor vi er blevet meget bevidste om, at de små ting kan have indflydelse på de store. Jeg tror i hvert fald, det ville klæde mig at ændre et par vaner – selvom jeg ikke rigtig gider.
Til gengæld glæder jeg mig virkelig til at komme rundt i landet og optræde, og jeg skal gøre mit for, at det både bliver vedkommende og skide sjovt”.