Online shopping for den stilbevidste og kræsne mand

Reklame

Det har indtil for nylig været nødvendigt at besøge flere webshops, når man skulle købe nyt til garderoben og hjemmet. Den tid er heldigvis forbi, hvilket vi kan takke en ny dansk webshop for.

Spreeglee.com er svaret på dine bønner. Det er på netop denne webshop, at du kan shoppe eksklusivt tøj, boligtilbehør, bøger og meget andet. Webshoppen bør allerede have fundet vej til din bevidsthed, ifald du følger med i, hvad der rører sig i modebranchen.

Et stærkt hold

Spreeglee.com er ikke startet af hvem som helst. Webshoppen blev for under et år siden lanceret af fire succesfulde danske mænd med sans for mode og stil. De fire mænd består af Tom Kristensen, Morten Tinggaard, Lars Larsen og Victor Nielsen. Efter flere års forberedelser slog de kendte herrer dørene op for webshoppen.

Webshoppen så første gang dagens lys d. 30. marts 2017. Siden lanceringen har virksomheden fået omtale i både Euroman, Børsen, Berlingske Business og en håndfuld andre store medier. I dag kender de fleste modeinteresserede mænd til den internetbaserede butik, som helt åbenlyst er kommet for at blive.

Alt til den moderne mand

www.spreeglee.com/da sælger alt til den moderne mand, som ikke kunne drømme om at gå på kompromis med hverken design, kvalitet eller noget andet. Skaberne af webshoppen har en fælles ambition om at løfte den danske mands viden inden for både mode, kultur og kunst. Den ambition forsøger teamet at realisere ved at tilbyde et stort udvalg af eksklusive produkter og ved at skabe inspiration gennem lærerige blogindlæg.

Der er ikke blot tale om endnu en webshop, men derimod et komplet livsstilssite for mænd. Spreeglee.com sælger produkter, men er derudover også meget fokuseret på at berige deres målgruppe med ny viden og inspiration.

Selvom webshoppen er relativ ny, så har det kompetente team allerede haft held med at få aftaler i stand med en lang række velrenommerede modebrands. Den lange liste over lagerførte brands tæller bl.a. Tommy Hilfiger, Tiger of Sweden, Barbour, Diesel, Rolex, Versace og mange flere. Foruden at sælge tøj, sko og accessories fører webshoppen også et interessant udvalg af elektronik, bøger, personlig pleje, søde sager og kosttilskud. For at sige det på en anden måde kan man købe alt, hvad man behøver som moderne mand.

Intet er overladt til tilfældighederne

Spreeglee.com overlader absolut intet til tilfældighederne. Det kan du stole trygt på.

Ejerne bag webshoppen har nøje udvalgt alle de produkter, som er en del af det nuværende sortiment. Der handles ind i både Milano, London, København, Paris og en håndfuld andre byer, hvor de største modegiganter holder til. Det ambitiøse team gør alt, hvad der står i deres magt for, at du som kunde får en god oplevelse. Du kan forvente, at dine varer bliver pakket pænt og sikkert ind, uanset om du bestiller en ny trøje, parfume eller bog.

Oplev det store digitale mandeunivers allerede i dag.