Julen er over os og der skal være styr på både borddækning og julegaver

Reklame

Har du brug for inspiration til dine julegaver i år? Så kunne det måske være relevant for dig at overveje om dine kære måske skal have ny belysning til deres hjem i år? Eller måske noget smuk service til spisebordet?

Der er mange forskellige muligheder for at finde smukke lamper og lækker service til dem du holder af. Vi tilbringer alle meget tid ved spisebordet – det er et slags samlingspunkt, hvor man som familie mødes og nyder hinandens samvær – eksempelvis i forbindelse med juleaften.

Måske er det dine kære mangler i år, noget tilbehør til at dække det perfekte middagsbord med. Det kan eksempelvis være flot bestik, mønstrede tallerkner eller elegante nye vinglas, der kan gøre enhver middag til noget helt særligt.

Læs med her og få god inspiration til julegaver til dine kære, såvel som gode idéer til, hvordan du kan forny hjemmet med lækker belysning og nyt til julebordet.

Lad Design Lite lyse hjemmet op.

Vinteren er over os og skønt julen altid lyser op med sine mange smukke julelys i gaderne, er det også en kold og mørk tid vi går i møde. Derfor er det en rigtig god idé at sikre sig at have en god og behagelig belysning til hjemmet, så den lange mørke vintertid, ikke føles så lang. Hos Design Lite har du gode muligheder for at finde et stort udvalg af flotte kvalitetslamper til ethvert hjem.

Du kan finde smukke bordlamper, som kan lyse julebordet eller arbejdsbordet op på hyggeligste vis. Du kan også finde gulvlamper til at placere ved siden af din favorit lænestol, så du i ro og mag kan læse din yndlingsbog på de mørke vinteraftener. Det er også muligt at finde smukke loftslamper i mange forskellige designs så du kan oplyse dit middagsbord med netop den lampe du mener passer bedst til jeres stil.

Alle de lamper du kan finde hos Design Lite er lavet af kendte designere og er dermed sikret et fantastisk udvalg af mange forskellige typer af lamper. Der findes også en hel serie med smukke julelys, der vil kunne gøre december endnu mere speciel og få dine naboer til at blive grønne af misundelse. På ingen tid kan du sikre dig den bedste belysning til dit hjem og få leveret dine nye lamper eller julelys lige til døren, helt uden at skulle ned og mose dig gennem folkemængden i den travle juletid. Find dine nye julelys eller lamper her på www.designlite.dk – enten til dig selv, eller som gave.

Dæk det perfekte julebord

Den søde juletid er over os og selvom julen siges at være hjerternes fest, er den bestemt også mavernes fest. Det hører i høj grad med til en af julens vigtigste traditioner, at mødes om et veldækket julebord, fyldt med lækre godter. Hvad enten vi mødes med familie, venner eller kollegaer vil vi næsten altid gerne gøre lidt ekstra ud af bordet når det er jul. Derfor kan det være en rigtig god idé allerede nu at undersøge om du har alle de nødvendige ting for at dække et rigtig smukt og anderledes julebord. Hos Eva Solo har du gode muligheder for at gøre dit julebord helt specielt. Her finder du nemlig alt man skal bruge til at skabe et flot og overdådigt julebord. Her kan du både finde bestik, tallerkener og mange forskellige slags glas, alle lavet i mange forskellige og elegante designs fra dette mærke. Du finder også både smukke kander til vand, eller termokander til te og kaffe når maden skal fordøjes. Mangler du også gode gryder og pander til at tilberede julemaden, så er det også at finde hos Eva Solo. Har du fået lyst til at se, hvordan dit julebord kan blive endnu mere smukt og overdådigt, så besøg hjemmesiden her. Gaver fra Eva Solo er dog også altid et hit, så her kan du også slå to fluer med et smæk, hvis du både mangler noget til borddækningen og noget til den perfekte julegave.