Netto åbner Outlet-butik i Aalborg

Aalborgenserne kan glæde sig til endnu stærkere tilbud, når Netto åbner en Outlet-butik med særlige spotvarer i Aalborg. Netto Outlet åbner fredag den 1. september kl. 10.00

Hver eneste uge præsenterer Netto en ny verden for kunderne med de markante spotvarer, som både gør hjemmet flottere og hverdagen sjovere. I Aalborg bliver muligheden for at få fingrene i Nettos særlige spotvarer endnu bedre, når Netto åbner et helt nyt Outlet.

Det sker i Aalborg – på Vesterbro 93-95, 9000 Aalborg – hvor dørene åbnes for første gang fredag den 1. september.

– I Netto er vi i gang med at lancere et helt nyt butikskoncept til glæde for alle vores kunder, og i den forbindelse har vi fået overskydende spotvarer, som vi rigtig gerne vil sælge på en sjov og anderledes måde til helt særlige priser. Derfor åbner vi vores første Outlet-butik, idet vi samtidig kan udnytte, at vi har dette ledige Kiwi-lejemål frem til begyndelsen af 2018, hvor det bliver en flot ny Netto-butik med fuldt sortiment, fortæller Brian Seemann Broe, der er landedirektør i Netto.

Priserne i Netto Outlet begynder ved 5 kroner og vil ellers være enten 10, 20, 30, 50, 100 eller +100 kroner, så der vil være rig mulighed for at gøre en god handel.

Varerne er bl.a. fra Nettos svenske butikker, hvor det nye butikskoncept for alvor er ved at slå i gennem. I det nye butikskoncept skal indretningen i Netto være en anelse mere rolig bl.a. med færre spotvarer, og det er i den forbindelse, at Netto har ekstra varer, som kan sælges i Netto Outlet.