Mød APPETIZEs nye blogger-team

Vi er stolte af at kunne præsentere vores helt eget blogger-team, som du for eftertiden vil kunne læse på appetize.dk. Vi dækker alt det, du temmelig sikkert kender fra din egen hverdag – morgenrutiner, bageråd, musik, døden, madvaner, småbørn, litteratur, parforhold og alt hvad livet byder. Følg bloggerne både online, og en gang i mellem i magasinet.

Her kan du læse mere om de forskellige bloggere:

PerA

perA lægger hovedet på bloggen og skriver indlæg om livet og døden og alt det andet besværlige og dejlige, som findes lige midt i mellem.

Hvad handler din blog om, og hvorfor er det lige netop dette emne, du har valgt?

– Min blog handler om flere ting, som vil indgå på skift, i større eller mindre grad: Vold i barndommen, kræft, hjertesvigt, angst, døden, den svære og nødvendige kommunikation, mentale udfordringer og, ikke mindst, kampvilje langt udover det sædvanlige. Emnerne har været, eller er, omdrejningspunkter i mit liv, og er centrale emner i mine foredrag.

Hvor længe har du blogget?

– Jeg har blogget i et år, hvor jeg begyndte samtidig med min virksomhed, perA, så dagens lys. Mine hidtidige blogindlæg findes på pera.dk.

Hvad kan APPETIZEs læsere forvente af din APPETIZE-blog?

– Læserne kan forvente, at jeg tager fat i emnerne uden fløjlshandsker, for de fleste af dem er tabubelagte. Men med tavshed kommer vi ikke ret langt.

Læs perA’s APPETIZE-blog her

Anette Vedfald

Musik har altid været en vigtig del af Anettes liv, så hendes blog kommer til at handle om, hvordan musik påvirker hendes person og hverdag. Anette er desuden også musikanmelder hos APPETIZE.

Hvad handler din blog om og hvorfor er det lige netop dette emne, du har valgt?

– Musikken har altid været en vigtig del af mit liv, så min blog kommer til at handle om, hvordan musik påvirker min person og hverdag.

Hvor længe har du blogget?

– Jeg startede min personlige blog tilbage i efteråret 2007. Dengang var blogging stadig meget nyt, men jeg så det som en fantastisk mulighed for at dele mine tanker og oplevelser.

Hvad kan APPETIZEs læsere forvente af jeres APPETIZE-blog?

– Læserne vil kunne forvente, at jeg tilfører en mere personlig vinkel end i mine musikanmeldelser- og interviews. De vil komme med på nogle tankestrømseventyr, som på en eller anden led har en pendant til musik.

Læs Anettes APPETIZE-blog her

Kagelystbykilsgaard

Efter Line deltog i Den Store Bagedyst startede hun sin egen blog, hvor man kan finde hendes lækre opskrifter. Indimellem deler hun også lidt ud af, hvad hverdagen ellers indeholder.

Hvad handler din blog om og hvorfor er det lige netop dette emne, du har valgt?

– Min blog handler først og fremmest om mig selv, herunder min store passion for at bage. Jeg har altid synes, at det var spændende at bage og være med i køkkenet. Interessen blev dog større og større og i 2015 deltog jeg i Den Store Bagedyst. Efter min deltagelse steg interessen yderligere. Jeg begyndte at lave bageskole, holde foredrag og dele min passion på de sociale medier. Her var mine følgere meget interesserede i opskrifterne og de gode tips og tricks. Derfor begyndte jeg at blogge og dele mine opskrifter og ideer. Det giver en kæmpe tilfredsstillelse, når andre bruger ens opskrifter og bliver inspireret af mine kreationer. Jeg elsker simpelthen at inspirere andre til at gå i køkkenet: Få folk til at gå ud i deres haver eller i naturen og bruge alle de lækre råvarer, der er lige udenfor døren! Mit mål er at vise, at det faktisk ikke er så svært at lave noget velsmagende. Min blog handler også om livet som småbørnsfamilie, og hvordan man lynhurtigt kan bage nogle lækre boller eller en velsmagende kage. Det behøver nemlig ikke altid at være så kompliceret – alle skal kunne være med!

Hvor længe har du blogget?

– Jeg har blogget i cirka 2 år.

Hvad kan APPETIZEs læsere forvente af din APPETIZE-blog?

– I kan forvente lækre opskrifter på alt fra brød og tærter til lækre lagkager, der kan imponere. Derudover vil jeg indimellem tage jer lidt med bag kulissen, hvor I også vil opleve min hverdag som mor til Oskar, kæreste, sygeplejerske og passioneret kagenørd.

Læs Lines APPETIZE-blog her

Mangefarvetvirkelighed

Velkommen til Mangefarvetvirkelighed. Her er trætte forældre, beskidte højstole, rodede skuffer, en god del selvironi, kærlige kys, frustrerede mor-tanker, varme børnefortællinger og alt muligt andet.

Hvad handler din blog om og hvorfor er det lige netop dette emne, du har valgt?

– Min blog handler om min verden som menneske, mor, kone og ord-elsker. Jeg deler mine tanker og sårbarhed, fordi glansbillede-liv ikke findes. Heller ikke selvom det godt kan virke sådan. Og heller ikke selvom at der er gået sport i at være den mor, der har allermest tjek på tingene. Jeg hylder ærligheden – også når den ikke er rosenrød.

Hvor længe har du blogget?

– Jeg har blogget siden januar.

Læs Cecilies APPETIZE-blog her

MamaAnn

Ann-Britt har hele livet kæmpet med overvægt, depressive tanker og overspisning, og har diagnosen BED (Binge eating disorder). Hun vil invitere verden ind i sit kaotiske, udfordrende, livlige, humoristiske og selvironiske hoved.

Hvad handler din blog om og hvorfor er det netop dette emne, du har valgt?

– Bloggen kommer til at handle om mig! Kort og godt 😉 Jeg har hele livet kæmpet med overvægt, depressive tanker og overspisning, og har diagnosen BED (Binge eating disorder). Jeg har været igennem en del ting i mit liv, kommet ud på den anden side (eller er i hvert fald godt på vej) og jeg har lært mange ting i den proces, som jeg gerne vil dele ud af.

Hvad kan APPETIZE´s læsere forvente af din blog?

– I kan forvente en blog der er hudløs ærlig. Jeg pakker ikke tingene ind, og siger tingene som JEG ser det. Jeg er en person som har meget på hjertet, en kampgejst og en vilje som er svær at slå ud. Men, vejen er hård og lang, det hele er ikke bare lyserødt, og jeg vil dele det søde med det usøde.
Ideen bag bloggen var at skabe et frirum for mig, hvor jeg med min måde at tænke og være på, kunne skabe et univers hvor alle kunne følge med og føle de hører til. For mig er det ekstremt motiverende, at jeg med min åben- og ærlighed kan se at jeg gør en forskel for så mange mennesker som ikke selv “tør”. At kunne skabe inspiration og motivation til at hjælpe andre med at kunne elske sig selv, overvægtig eller ej – det er en gave for mig 😉

MamaAnn holder pause for bloggeriet i øjeblikket

Hibou

Hibou handler om alt det bedste fra kulturens verden, nærmere bestemt om bøger, film og alle de serier, som man kan blive lidt småafhængig af. Christina, der skriver på Hibou, er desuden også skribent hos APPETIZE.

Hvad handler din blog om og hvorfor er det lige netop dette emne, du har valgt?

– Lige siden jeg opdagede den magiske verden, der gemte sig på hylderne på det lokale bibliotek, har mit hjerte været tabt til kulturen. Det blev yderligere forstærket, da jeg satte mig i den mørke biografsal for første gang, hvor ‘Den lille havfrue’ og ‘Jurassic Park’ forseglede min skæbne. Derfor er det naturligvis kulturen, der er omdrejningspunktet for min blog.

Hvor længe har du blogget?

– Jeg har blogget on and off i efterhånden 5 år. Hibou er dog et ganske nyt projekt.

Hvad kan APPETIZE´s læsere forvente af din blog?

– De kan forhåbentlig få en masse ny inspiration til både boghylden, biografturene og hvad man skal se på alle de mange streamingtjenester.

Læs HIBOUs APPETIZE-blog her