Middelalder i Aalborg

Reklame | Middelalder i Aalborg

Reklame

I dagene 10.-16. Juli 2017 er der igen ægte middelalder-stemning i Kildeparken i Aalborg. Her har du og familien mulighed for at opleve hvordan man levede dengang. Pladsen vil være bygget op med arbejdende værksteder, handelsfolk, gøglere, musikere og andet godtfolk, der passer deres dont, laver mad og snakker med publikum

Der vil i disse spændende dage være god mulighed for såvel børn som voksne at høre, dufte og smage middelalderen.

Arrangør Ahmad Vakili og hans store hold af frivillige er klar til igen at lave det store og succesfulde arrangement, der har eksisteret siden 2010.

– Jeg har altid interesseret mig for Danmarkshistorien, og vil rigtig gerne være med til at give børn og voksne muligheden for at opleve den tid, fortæller Ahmad, der bruger sin fritid på at stable det 7 dage lange arrangement på benene.

Det stemningsfulde arrangement byder på mange oplevelser. Der er eksempelvis ridderturneringer, børneteater, ildshows, falkoner, bueskydning og en masse andet sjov og gøgl. Børnene har også mulighed for selv at prøve en tur på hesteryg og skyde med bue og pil.

Gryderne er i kog, så man kan komme og se, hvordan man tilberedte maden i middelalderen – ja, man kan sågar købe sig et måltid med middelalderpølse, grillet lam eller måske madtærte med et glas mjød eller saftevand til. Til dessert står menuen blandt andet på arme riddere og pandekager lavet på bål.

– Oplevelser er der masser af i hele Kildeparken, og vi ønsker at man som gæst virkelig føler, at man er sat tilbage til middelalderen – stemningen er i top, og alle de frivillige kommer fra mange lande såsom Danmark, Tyskland, Persien og Schweiz. De sætter en ære i at sørge for, at kendskabet til den spændende historiske tid bliver godt fortalt, siger Ahmad.

Årets program inkluderer blandt andet daglige sessioner med dukketeater, ridderkampe, arbejdende boder og ikke at forglemme, de populære ildshows, som fredag og lørdag aften kl. 21.00 vil være ekstra store og spektakulære.

Hvis du vil læse mere om Middelalder i Aalborg, kan du tjekke hjemmesiden: www.middelalderiaalborg.dk.