Kom til Dyrenes Dag i Plantorama i Aalborg

Tekst Pressemeddelse (Plantorama) | Foto Plantorama

Den 10. februar inviterer Plantorama i Aalborg alle dyreelskere til Dyrenes Dag. Her deler kæledyrseksperter ud af deres gode råd – og tager man sit kæledyr med, er der mulighed for gratis portrætfoto.

Hele familien – også de firbenede, langørede eller næbede – inviteres til Dyrenes Dag i Plantorama i Aalborg søndag den 10. februar fra klokken 9.00. Her står eksperter fra forskellige dyreforeninger klar til at give de bedste tips og tricks til dit kæledyr, og klokken 14.00-16.00 vil en fotograf være på plads til at forevige dagen. 

– Gode råd er ikke det eneste, vi tilbyder til Dyrenes Dag. Vi stiller også en professionel fotograf til rådighed, som kan forevige et magisk øjeblik mellem dig og dit kæledyr – og det er naturligvis gratis, siger Henrik Christiansen, der er centerchef i Plantorama i Aalborg.

Til Dyrenes Dag i Plantorama på Fiskene kommer der eksperter fra Jydsk Racekatte Klub, Dansk Hamster Forening, Jammerbugt Fugleforening, Dansk Marsvin Forening, Dansk Marsvin Klub, Royal Canin, Danmarks Civile Hundeførerforening, Trygfondens Besøgshunde, Welsh Corgi Klubben, Aalborg Akvarieforening og Gekkoriget. Og har du ikke selv et kæledyr ved hånden, medbringer foreningerne også levende dyr, så nysgerrige børn og voksne også får mulighed for at se og klappe.

Få en orkidé til orkidémarked

I samme weekend inviterer Plantorama i Aalborg også til orkidémarked, hvor Dansk Orchide Klub viser, hvordan orkidéer bedst plejes og passes. Til markedet, der løber af stablen både lørdag den 9. og søndag den 10. februar, demonstrerer Dansk Orchide Klub, hvordan de specielle orkidéer omplantes, og giver råd til, hvordan de dyrkes bedst, fortæller Jan H. Larsen, der er formand for Dansk Orchide Klub.

Praktisk information

Dyrenes Dag afholdes i Plantorama på Fiskene i Aalborg SV søndag den 10. februar klokken 9.00-16.00, hvor der vil være ekstra gode tilbud på samtlige dyreartikler i centret.

Orkidémarked afholdes i Plantorama på Fiskene i Aalborg SV lørdag den 9. og søndag den 10. februar klokken 10.00-16.00, hvor der gives 25 procent rabat på alle orkidéer.