Aalborg Drag Fest var en fabelagtig fest uden skam

Tekst og foto Kathrine Skovsgaard

Lørdag d. 19. marts kom den Danmarkskendte drag queen Mizz Privileze, (finalist i Danmark Har Talent), på besøg hos Aalborg Streetfood, hvor hun var vært for showet Shamelezz DK, der blev et brag af en fest, hvor taget løftede sig flere gange i løbet af de 3 timer, som showet varede. Sikke en aften! Blandt de medvirkende var der også to lokale drag queens, Cecer og Morgana le Fey, som var APPETIZEs forsideinterview i sommeren 2016.

Annie Rection, Cecer og Mizz Privilize

Det er Michael Bjerring, aka Mizz Privileze, der står bag initiativet med Shamelezz. Han er selv Vejgaard-dreng, og boede de første 21 år af sit liv i Aalborg. Her oplevede han desværre en række ubehageligheder i at være homoseksuel, hvorfor han i dag er på en mission om at forbedre levevilkårene for LGBT+ personer i DK.

Han bor til dagligt i København, men rejser rundt i hele Danmark, hvor han holder oplæg, foredrag og laver shows. Shamelezz DK er et show, som udelukkende handler om at sætte skammen i hjørnet.

Cecer, Annie Rection, Elijah Kashmir og Life Goofer

Midtpunkt for aftenen var, da der blev sat en indsamling i gang, hvor gæsterne kunne købe lodder til tombola til 25kr/stk – og vinde diverse. Der blev samlet 10.000 kr ind til LGBT+ Refugees Around the World! Helt vildt!!!

Elijah Kashmir, Annie Rection og Morgana le Fey

Showet i lørdags var nr 2 af slagsen i Aalborg, og til dags dato det største i Danmark. 400 gæster fik virkelig en fest med en række drags performances. Blandt de optrædende var Life Goofer, Morgana le Fey (Aalborgs egen dragqueen), Cecer (også fra Aalborg), Annie Rection, Elijah Kashmir, som blandt andet sang “I’m a badass bitch”, der kan streames på Spotify fra maj , Michiel Tange van LeeuWen Lathisya Adore – samt en række nye talenter.

Mizz Privileze, Life Goofer, og Lathisya Adore