Glæd jer til ‘Pretty Woman the Musical’ besøger Aalborg til november

Tekst Anette Vedfald | Video Nikoline Brix | Foto Presse (Morten Rygaard)

Onsdag aften var APPETIZE inviteret med på pressetur til København af Aalborg Kongres og Kultur Center. Det skete i anledning af premieren på musicalen ‘PRETTY WOMAN The Musical’, som foregik i Tivolis Koncertsal, og som skal spille senere på året i AKKC. 

Musicalen, der er bygget op om den ikoniske film ‘Pretty Woman’ fra 1990, er fyldt med fortræffelig scenografi af Benjamin La Cour samt energifyldte sange skrevet af Jim Wallance og selveste Bryan Addams. Showet har allerede høstet flotte anmeldelser, og har desuden de to musicalstjerner Thomas Ambt Kofoed og Nina Maria Schjødt Lybæk-Hansen i hovedrollerne som henholdsvis Edward Lewis og Vivian Ward.

APPETIZE var med på den røde løber, da de kendte ankom spændte til aftenens forestilling, og hvor vi fik mulighed for at stille lidt spørgsmål til blandt andre Morten Kjeldgaard, Janni Ree, Amalie Szigethy og Birthe Kjær.

Efter det flotte og velproducerede show, der vil kunne tiltale enhver musicalfan, fik vi lov at komme op backstage på scenen, hvor vi fik os en lille snak med blandt andre de to hovedrolleindehavere. Se interviews både fra den røde løber og backstage i videoen herunder: 

Musicalen kommer til Aalborg i AKKC, hvor den spiller fra den 9 – 13 november 2022. Billetterne kan købes her.

Se interviews fra den røde løber og med skuespillerne på scenen til premieren:

About Anette Vedfald 107 Articles
Anette er musikskribent for appetize.dk og laver både spændende interviews og anmeldelser. Derudover er vi så heldige, at hun også har sin egen appetize-blog. Den kan du læse her.