Nye boligtrends i 2021

PRESSEMEDDELELSE

Et nyt år er lig med nye boligtrends. 2021 er skudt i gang, og et årsskifte er en god anledning til at give boligen et frisk pift. Du kan her blive klogere på, hvordan du kan give hjemmet nyt liv i bedste 2021-stil


Nu skriver kalenderen 2021, og et årsskifte er ofte en god anledning til en frisk start. På grund af corona-pandemien byder 2021 fortsat på masser af tid i hjemmet for langt de fleste danskere, og det er derfor oplagt at indlede året med at optimere de hjemlige rammer i bedste 2021-stil. Du kan her lade dig inspirere af tre store trends, der ifølge mediet Pinterest vil præge boligindretningen i år.


Afdæmpede jordfarver

Neutrale farver som beige, grå og lys brun kommer til at præge mange danske hjem i 2021. De afdæmpede jordfarver er med til at tilføre hjemmet varme og æstetik og afspejler sig i alt fra vægge og møbler til interiør. Flere danskere begynder desuden at få øjnene op for farvede døre, som kan tilføre en ny dimension til boligindretningen:

 

– Engang var dørene stort set altid hvide, men i dag tager mange danskere i højere grad aktiv stilling til dørens farve. Flere tænker nu døren ind i indretningen og vælger således døre i for eksempel lys grå eller beige, som giver et flot og stilrent udtryk i hjemmet uden at blive for fremtrædende. Farvede døre er en rigtig god måde at skabe en rød tråd i indretningen, lyder det fra Tenna Knak, der er europæisk marketingdirektør hos Swedoor.

Elegante glasdetaljer

Glas i forskellige afskygninger kommer man heller ikke uden om i de fleste danske hjem i 2021. Det kan både være i form af pyntegenstande som vaser og lysestager, men det kan også komme til udtryk i valg af lamper, sofaborde og endda døre.

 

Danskerne har uden tvivl fået øjnene op for døre med glas, som tilfører hjemmet et elegant og lyst præg. Glasdørene er også populære i en variant med matteret glas, som skaber det minimalistiske look, mange kan lide, men uden at være gennemsigtigt. Det kan for eksempel være en god løsning til badeværelset, så lyset kan trænge ind, forklarer Tenna Knak.

 

Det praktiske hjemmekontor

Ligesom 2020 byder 2021 for mange danskere på mere hjemmearbejde, og det er derfor en god idé at optimere hjemmekontoret, så det fremstår indbydende og ikke mindst praktisk.

 

De fleste danskere arbejder hjemmefra i øjeblikket, og derfor giver det god mening at få indrettet en god og stabil kontorplads i hjemmet, hvor der er plads til ro og fordybelse. Det kan man for eksempel gøre ved at installere massive døre, som holder støjen ude, eller man kan overveje at installere en skydedør, hvis man har kontorplads i et åbent rum. På den måde har man både mulighed for at bevare det åbne udtryk og lukke af efter behov, slutter Tenna Knak.