Hårrejsende fortællinger som narkobetjent og undercover-agent

PRESSEMEDDELELSE Aalborg Kongres & Kultur Center

Da den tidligere narko- og undercoverbetjent, René Dahl Andersen, sidste år gæstede Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) med foredraget Hærdet vol. 1, blev billetterne revet væk. Snart vender han tilbage til det nordjyske med Hærdet vol. 2, men stor efterspørgsel har gjort, at publikum nu igen får mulighed for at opleve 1’eren tirsdag 4. oktober, før 2’eren går løs.

Der var mange, som ikke nåede at sikre sig en billet til at høre første del af de vilde og barske historier i Hærdet vol. 1, da René Dahl Andersen gæstede AKKC første gang i efteråret sidste år. Nu er det lykkedes AKKC at imødekomme den store efterspørgsel på et gensyn med Hærdet vol. 1, dagen før René Dahl Andersen går på scenen i Europahallen med opfølgeren Hærdet vol. 2.

  • Efterspørgslen på billetter til Hærdet vol. 2 var fra starten helt enorm, og der gik ikke lang tid, før vi blev kontaktet af flere billetkøbere, som ønskede muligheden for at opleve René Dahl Andersens første foredrag, før han går på scenen med anden omgang. Derfor er vi så glade for, at det nu er lykkedes, så alle har mulighed for at få den samlede fortælling med, fortæller Nadja Lynge, Producer i AKKC’s kulturafdeling.

I et ingenmandsland, hvor der kun er ens eget moralske kompas at styre efter, har René Dahl Andersen levet et barskt liv i en farlig og kriminel underverden. Ved foredraget Hærdet vol. 1 i AKKC’s Det Lille Teater tirsdag 4. oktober kl. 19:30 bliver publikum vidne til en række hårrejsende fortællinger fra René Dahl Andersens tid som narkobetjent og undercover-agent for PET og FBI. Under foredraget stiller han blandt andet de fundamentale spørgsmål – kan et samfund med dets politi tillade sig at bryde loven for at opretholde det bedst muligt? Helliger målet midlet?

Optakt til Hærdet vol. 2
Publikum kan derfor lige nå at få starten af historien med om René Dahl Andersens vilde og barske liv, dagen før den populære foredragsholder og forfatter går på scenen i Europahallen med Hærdet vol. 2 onsdag 5. og torsdag 6. oktober. Begge shows er tæt på udsolgt.

I vol. 2 får publikum et dybere kig ind i en underverden, hvor man skal være ualmindeligt stærk, barsk og modig, for at kunne begå sig – og for at kunne overleve. Der er lagt op til en aften med true crime, når det er bedst… eller værst…

Billetter til René Dahl Andersen – Hærdet vol. 1 tirsdag d. 4. oktober 2022 kl. 19:30 i AKKC/Det Lille Teater er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566 eller via akkc.dk. Billetprisen er 230 kr. inkl. gebyr.