Quist Wine samarbejder med dygtige Karina Boldsen

PRESSEMEDDELELSE

Med en stejl vækstkurve over de seneste år og de første spadestik i forbindelse med udvidelsen af et nyt forretningsområde har ejerne bag Quist Wine, Kim og Lene Quist, måtte sande, at udviklingen af forretningen kræver yderligere kræfter udefra.

 

De har derfor rekrutteret og nedsat deres første advisory board med fire stærke profiler, der skal supportere forretningens videre udvikling og vækstrejse.

 

Quist Wine er et kompromisløst vinfirma med speciale i italienske kvalitetsvine. Vinen importeres fra både små og mellemstore vinerier og vinhuse og er håndplukket af Kim og Lene Quist på deres mange rejser til støvlelandet. De to vinentusiaster driver desuden en separat vinbar inde i hjertet af Aalborg på Budolfi Plads, som også har god vind i sejlene.

 

“Vi har længe gået og spekuleret i, hvordan Quist Wine skal drives i takt med den rivende udvikling, forretningen er i, uden at gå på kompromis med vores værdier og passion. Da vi blev rådgivet til at nedsætte et advisory board, gik der ikke længe før, at tingene faldt på plads – og nu står vi her med et stærkt og kompetent board, der skal med på vækstrejsen,” fortæller Kim Quist.

 

Det nye advisory board bestående af formand, Karina Boldsen, samt de tre medlemmer Jørn Gudmann, Sonja Mortensen og Mikkel Pii skal understøtte udviklingen af forretningen og advisere i forbindelse med udvidelsen af det nye forretningsområde.

 

Formand Karina Boldsen udtaler ligeledes:

“Da Kim og Lene prikkede mig på skulderen, skulle der ikke mange overvejelser til, før jeg takkede ja. De er et power couple uden lige, og deres fantastiske passion for at drive forretning smitter af. Der er et stort potentiale med Quist Wine, og jeg glæder mig til at indfri det i et tæt og godt samarbejde med boardet.”

 

Det nye board har aftalt fire årlige møder samt én strategidag, der netop er blevet afholdt med fokus på den strategiske retning for Quist Wine.

 

Kim og Lene Quist ser frem til den kommende tid med spændende lanceringer i støbeskeen og opfordrer til at kigge forbi vinbaren på Budolfi Plads i Aalborg C, der byder på gode italienske vinspecialiteter og delikatesser.